Skip to content Skip to footer

The Offspring se vraćaju novim albumom i turnejom s kojom dolaze i blizu nas

Punk rock legende, The Offspring, otkrivaju “SUPERCHARGED”, jedanaesti studijski album nabijen energijom. Album koji je producirao dugogodišnji suradnik benda – Bob Rock – sniman je u Mauiju, Vancouveru i Huntington Beachu, a objavljen je u izdanju Concord Recordsa (Universal Music Group). 

Bend je nedavno svoj #1 singl “Make It All Right” izveo pred gomilom obožavatelja na vanjskoj pozornici u sklopu emisije Jimmy Kimmel Live. Album „SUPERCHARGED“ dolazi nakon nedavnog singla “Come to Brazil” koji je producirao Bob Rock (Metallica, Mötley Crüe, Aerosmith). Jedna od najistaknutijih pjesama s upravo objavljenog albuma slavi brazilske obožavatelje koji često traže nastupe benda u njihovoj zemlji.

“Svaki put kad najavimo bilo koji nastup, dobijemo pozive naših fanova da dođemo u Brazil. Stvarno super prolazimo u Brazilu; svi su puni entuzijazma, strasti – nevjerojatno je nastupati tamo. Nadam se da će brazilska publika doista ovo učiniti svojim!”, kaže Dexter Holland.

Pjesma počinje legendarnim uvodom koji uključuje zvuk žestokih gitara i završava nogometnim skandiranjem „Olé, Olé, Olé, Olé“, dok tekst pjesme govori o tome kako se brazilski obožavatelji ne mogu zasititi The Offspringa, uz napomenu: “Nije važno koliko smo puta dolazili, jer nas opet žele natrag – letovi su dugi, ali neće stati, sve dok ne dođemo u Brazil”.

Album će pratiti i turneja s kojom će od kraja rujna do kraja studenog sljedeće godine biti i u Europi. Turneju će početi u Španjolskoj koncertima u Madridu i Barceloni, a potom idu u Italiju, Švicarsku, Češku, Litvu, Latviju, Finsku, Švedsku, Norvešku, Dansku, Austriju, Poljsku, Njemačku, Mađarsku, Belgiju, Nizozemsku i Francusku da bi završili na britanskom otočju koncertima u Irskoj, Engleskoj i Škotskoj. Nama najbliži koncerti su u Milanu 29. rujna, u Linzu 24. listopada, te u Budimpešti 31. listopada. Ako naručite novi studijski album dobit ćete prednost pri kupnji ulaznica. Za Milano ulaznice možete kupiti na Ticketmasteru, za Linz na Oeticketu, a za Budimpeštu preko Funcodea.

Foto: Vedran Levi