Grupa Flyer treći put zaredom na Slavonija Festu CMC 200!
24. srpnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Grupa Flyer treći put zaredom na Slavonija Festu CMC 200!

Slavonija fest CMC 200 održava se već treću godinu zaredom u prekrasnom vjekovnom ambijentu slavonskobrodske Tvrđave, a također treći put na pozornicu će se popeti i zagrebački bend Flyer.

“Prve godine je bio fenomenalan i tada se iznenadiš kako je sve bilo lijepo složeno te je bilo užitak nastupati i družiti se”, rekla je Petra Kožar, pjevačica Flyera.

Nekoliko tisuća ljudi, vrhunski izvođači, obilje pop/rock glazbe, sve to i još više je CMC 200, prvi veliki kontinentalni festival na kojem su rock izvođači dobili svoje mjesto za predstavljanje novih singlova.
“Onaj osjećaj kad dođeš na pozornicu i možeš u potpunosti uživati u tome što izvodiš jer je sve drugo, što nema veze s tobom, na najboljem mogućem nivou, od zvuka do scene, sve svjetski izgleda te je onda puno lakše svoje iskustvo prenijeti na publiku koja je u Slavonskom Brodu također genijalna”, kaže Petra.

Flyer će na CMC 200 izvesti i novi singl “Jednostavnije” za koji je i ovog puta glazbu i tekst radio Mario Kovač, dok je cijeli bend sudjelovao u aranžmanu.

“Mi se oduvijek na festivalima dobro družimo i oni su nam od početaka najdraži način promocije, ali i upoznavanja novih dobrih ljudi. Iz svega toga može proizaći puno dobrih iskustava i budućih suradnji. U Slavonskom Brodu se stalno nešto događa, prošle godine smo i mi imali jednu akustičnu svirku na promociji albuma ‘3’. Baš je prelijepo tamo”, istaknula je Petra koja je uputila i poseban poziv svima onima koji će doći u Slavonski Brod na Slavonija fest CMC 200.

I ove će godine festival započeti velikim Rock maratonom petak, 24. kolovoza na kojem su headlineri Kojoti i Divlje jagode. Nastupi izvođača, među kojima je i Flyer, su na glavnoj pozornici u subotu, 25. kolovoza nakon čega će veliki koncert održati Bajaga & Instruktori.  

Foto: Nikola Knežević