Pink studio nastavlja niz odličnih singlova
6. prosinca 2016.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Pink studio nastavlja niz odličnih singlova

Ovoga puta u pitanju je pjesma “Med”, kako kažu, predmet njihovih želja, čežnji i strahova.

“On je naša najveća dragocjenost i naša najveća mana, utopija ljubavi i strasti. Jeste li ikad žudili za nečim toliko jako da niste mogli disati? Nešto što vas istovremeno toliko veseli i uništava, nešto što prožima sve pore vašeg bića, a istovremeno nešto što znate da ne možete imati”, kažu Pink Studio.

Autor glazbe i teksta je Nikola Karan, produkciju potpisuje Silvio Pasarić. Za režiju i produkciju spota zaslužna je Kristina Bangoura kojoj je ovo već četvrti video uradak s Pink Studijem (Lucija, Zadnja stvar, Kako ćemo reći mamama).

“Med je jedna od onih pjesama Pink Studija koja na prvo slušanje zvuči vrlo jednostavno, a zapravo to nije. Trenutak, odnosno emotivni odmak, koji postoji u pjesmi ovoga puta smo pokušali prikazati kroz plesni pokret. Jednostavan, a opet značajan kad ga izvodi profesionalni plesač suvremenog plesa Ognjen Vučinić. Nedavno sam imala prilike vidjeti još jednog profesionalca na djelu. Ivana Omazić sa svojim brendom IO Ivana Omazić u Hrvatskoj stvara fantastičnu modnu priču. Znanjem i iskustvom izrađuje svevremenske odjevne predmete fantastične estetike koji su nas inspirirali za vizualni dio priče smještene u prostor Laube. Ivana Kardum, pjevačica grupe Pink Studio u gotovo glumačkoj ulozi odradila odličan posao dok je Damian Nenadić sve te različite elemente spojio u jednu dojmljivu cjelinu svojim preciznim snimateljskim okom”, kažu u bendu.

Foto: YouTube Screenshot