“Zločesti djed mraz 2” kino hit ovogodišnjih božićnih blagdana
13. prosinca 2016.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

“Zločesti djed mraz 2” kino hit ovogodišnjih božićnih blagdana

Dobitnik Oscara Billy Bob Thorton vraća se na velike ekrane u ulozi Willieja Sokea, omiljenog anti-heroja u Zločestom Djedu Mrazu 2.

Pun jeftinog viskija, pohlepe i mržnje, Wille opet ujedinjuje snage sa svojim agresivnim patuljastim partnerom, Marcusom (Tony Cox), kako bi opljačkali dobrotvornu božićnu večeru u Chicagu. Pridružuje im se i „klinac“ – debeljuškasti i veseo Thurman Merman (Brett Kelly), jedina, sto kila teška, sunčeva zraka u Williejevom životu koja u njemu budi tračak humanosti.

Kad im se pridruži Kathy Bates, dobitnica Oscara, Zlatnog globusa i Emmyja, u ulozi Williejeve grozne majke, Sunny Soke, Willie se mora suočiti sa svojim potisnutim osjećajima. Muškobanjasta vrhunska kuja, Sunny je postavila bandi više ciljeve, a snizila standarde zločinačkog ponašanja. Willie se također još više upetlja u probleme kad počne žuditi za uštogljenom i raskošnom ljepoticom Diane, koju glumi Christina Hendricks, ravnateljicom humanitarne udruge sa srcem od zlata i libidom od čelika.

Redatelj filma Mark Waters koji je radio prema scenariju Johnnyja Rosenthala i Shaune Cross i prema likovima Glenna Ficarre i Johna Reque okupio je sjajnu ekipu koja je radila na nastavku prvog dijela iz 2003. godine.

Vjerujemo da će vas ova mračna komedija ponovno dobro zabaviti u božićnim danima.

Izvor: Blitz Cinestar