The Bambi Molesters i Chris Eckman ponovno okupljaju The Strange
19. prosinca 2016.
Nikola Knežević (2619 Članci)
Podijeli

The Bambi Molesters i Chris Eckman ponovno okupljaju The Strange

Grupa The Strange koju čine članovi The Bambi Molestersa i Chris Eckman, bivši lider kultne grupe The Walkabouts, stat će ponovno zajedno na pozornicu pred zagrebačku publiku.

Ekskluzivan koncert bit će održan 22. prosinca u Vintage Industrial Baru, a uz njih će nastupiti i sjajni My Buddy Moose koji također nisu dugo vremena nastupali u glavnom gradu Hrvatske. Riječani su već završili svoj četvrti studijski album koji će izaći i na ploči pod okriljem Dancing Beara, a netom prije koncerta 22. prosinca predstavit će i najavni singl “Terrible Place”.

Grupa The Strage osnovana je u siječnju 2004. godine kada je objavila vrlo zanimljivi i hvaljen album ‘The Nights of Forgotten Films’. Album je sniman u ‘Metro’ studiju u Ljubljani uz suradnju ko-producenta Phila Browna. Nakon izdavanja albuma bili su i na ljetnoj turnei sa Scottom McCaugheyem (R.E.M., Minus 5, The Basseball Project..). Neke od snimaka s te turneje mogu se čuti na drugom i zasada posljednjem izdanju The Strangea, EP-ju ‘Comin’ Undone’ koji je objavljen krajem te iste godine.

Cijena ulaznice za najavljeni koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 60 kuna dok će na dan koncerta iznositi 80 kuna.

Foto: The Bambi Molesters Facebook