Na Exit u Novi Sad stižu Liam Gallagher, Hardwell, Duke Dumont, Robin Schulz…
18. siječnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Na Exit u Novi Sad stižu Liam Gallagher, Hardwell, Duke Dumont, Robin Schulz…

Exit festival objavio je prva imena koja će nastupiti u Novom Sadu 2017. godine, između 6. i 9. srpnja u Petrovaradinskoj tvrđavi.

Na glavnoj pozornici (main stage) festivala nastupit će jedan od osnivača Oasisa Liam Gallagher, mladi i talentirani glazbenik u usponu Jake Bugg, zatim Alan Walker i Foreign Baggers, dok će za party zatvaranja festivala 9. srpnja biti zadužen jedan od najvećih DJ-a današnjice Hardwell.

Najatraktivnija Dance Arena s nezaboravnim čekanjem zore i prizorom koji oduzima dah ove godine okupit će sjajna DJ i producentska imena, a Exit je za sada potvrdio Paula Kalkbrennera, sve popularnijeg Duke Dumonta, hitmejkera Robina Schulza, Kungsa, te Reconditea.

Explosive Stage svake godine dovodi jaka imena, a za sada su potvrdili svoj nastup The Black Dhalia Murder, Discharge, Full of Hell, Acidez, Darko i Dordeduh.

Ovo su prva imena Exit festivala, uskoro objavljuju nove izvođače. Nema sumnje kako će i sljedeće izdanje festivala, koje će biti održano pod motom “Summer of Love” obilježavajući obljetnicu hippie pokreta, biti jedinstveno u cijeloj regiji s čime će privući mnogobrojnu publiku iz cijeloga svijeta.