Ukrajinskoj redateljici se ispunio san – snimila spot za Harryja Stylesa!
1. travnja 2022.
Music Box (10241 Članci)
Podijeli

Ukrajinskoj redateljici se ispunio san – snimila spot za Harryja Stylesa!

Grammyjem nagrađena svjetska zvijezda Harry Styles objavila je novi singl i spot “As It Was”, a spot je od objavljivanja na YouTubeu skupio više od 16 milijuna pregleda!

Ovom pjesmom najavljuje dugoiščekivani novi album “Harry´s House” koji izlazi 20. 5. (Columbia Records/Menart). Spot je sniman prošloga mjeseca u Londonu, a na njemu je Harry radio s poznatom Ukrajinskom redateljicom Tanuom Muino.

“Režirati spot za Harryja Stylesa je za mene bilo ostvarenje sna jer je on moj najdraži izvođač”, kaže Tanu.  “Snimati ga je bilo gorko-slatko iskustvo jer je to bio jedan od najsretnijih dana u mom životu, ali već drugog dana snimanja, moja domovina Ukrajina je napadnuta tako da možete zamisliti koliko su lude emocije bile tijekom snimanja. S mojim timom iz Ukrajine sam u spot unijela toliko ljubavi i to možete vidjeti na ekranu. To će biti spot koji nikada neću zaboraviti i sad mogu sretno u mirovinu.”

“Harry’s House” će biti 3. solo studijski album Harryja Stylesa i njegovo prvo glazbeno izdanje nakon 2019. i uspješnog albuma “Fine Line”! Novi album s 13 pjesama je sniman na nekoliko lokacija – u Velikoj Britaniji, Los Angelesu i Tokyju u periodu od 2020. do 2021.

Pjesme potpisuju: Kid Harpoon, Tyler Johnson, and Mitch Rowland. Harry će nastupiti na legendarnom  Coachella Festivalu 15. 4. i 22. 4. i ondje će prvi puta izvesti “As It Was”. Nakon toga slijedi i “Love on Tour”, odnosno turneja po stadionima i arenama, a počinje 11. 6. u Glasgowu.

Foto: Hanna Moon