U prodaji dvostruki album 64. Zagrebačkog festivala
20. siječnja 2017.
admin (58 Članci)
Podijeli

U prodaji dvostruki album 64. Zagrebačkog festivala

Croatia Records objavila je dvostruki album “64. Zagrebački festival” na kojemu se nalaze sve pjesme koje će biti izvedene u petak, 27. siječnja na najočekivanijem festivalu godine – Zagrebačkom festivalu.

Publici će se predstaviti 22 izvođača s pjesmama moderne pop produkcije: Jacques Houdek, Kedžo feat. Zsa Zsa, Noa feat. Ivana Kindl, Magdalena Bogić, Nikolina Tomljanović, Bang Bang, Ana Opačak, Zrinka Posavec, Akvarel, Antonela Doko, Saša Lozar, Mia, Hari Rončević, Lovre Lučin, Ana Androić Knežević, Mario Petreković, En face, Manntra, Ivo Perkušić, Daria Hodnik, Tedi Spalato i Belfast food.

Među izvođačima koji će nastupiti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu treba istaknuti debitanticu Miju s pjesmom “Sanjaj me” koja vrlo uspješno plovi radijskim eterom te se pokazuje dostojnim nasljednikom njezinog megahita “Život nije siv” koji je obilježio 2016. godinu. Pjesma “Sanjaj me” već se dva tjedna nalazi u samom vrhu HR Top 40, liste najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Riječanka Antonela Doko s pravom ima velika očekivanja od svoje pjesme “Odlična stvar” koja je prošli tjedan ušla na HR Top 40 na 12. mjestu. Podsjetimo, Antonelina pjesma “Onaj dan” s kojom je debitirala na prošlogodišnjem festivalu, jedna je od najizvođenijih pjesama 2016. godine u Hrvatskoj!

Sve uspješnija pop rock grupa Bang Bang koju je u estradni vrh lansirala pjesma “Imam” izvedena na 62. Zagrebačkom festivalu, plesno-rockerskom pjesmom “Pijani i zaljubljeni” potvrđuju da jednakom žestinom i kreativnom energijom nastavljaju s radom i u ovoj godini. “Kad nekoga voliš” nova je predivna balada maestralnog Jacquesa Houdeka koji ne krije svoju ljubav prema Zagrebačkom festivlau na kojemu mu je uvijek velika čast nastupati.

Splićaninu sjajnog vokala Lovri Lučinu izvođenje pjesme “Samo da znaš” biti će ujedno debitantski nastup na ovom cijenjenom festivalu, baš kao i Ivi Perkušiću, akademskom glumcu zaljubljenom u glazbu koji će svoje iznimne pjevačke sposobnosti demonstrirati u pjesmi “Vrijeme” te mladoj Magdaleni Bogić, u čiji su se talent mogli uvjeriti gledatelji jednog popularnog televizijskog talent showa, a sada ponovno ima veliku priliku pokazati što zna u pjesmi “Više od sna”. Talentirani kantautor i producent NoA te jedinstvena Ivana Kindl udružili su snage u pjesmi “Mi” čiji moderni pop zvuk, pamtljiva melodija i emotivna izvedba nisu ostavili ravnodušnim uredništvo festivala.

Album “64. Zagrebački festival” bit će predstavljen u četvrtak, 26. siječnja u 12 sati u Caffe Baru i Music Shopu Nova ploča u Bogovićevoj 5 u Zagrebu. Predstavljanju albuma nazočit će izvođači, autori te direkcija festivala.

Album po cijeni od 89 kuna možete kupiti na prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

Izvor: Croatia Records