Kompletiran line up Regius festivala u Šibeniku!
8. svibnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Kompletiran line up Regius festivala u Šibeniku!

Na novu festivalsku meku stižu Električni orgazam, Eyesburn, Zoster, Sajsi MC, Stoka, Cold Snap, Them Moose Rush, Piknik Park i mnogi drugi.

Osam bendova i pet DJ setova izmijenit će se kroz dva dana devetog izdanja Regius festivala koji je kroz godine opravdao status jednog od najboljih festivala alternativne glazbe u Hrvatskoj te time stavio Šibenik na mapu ljubitelja festivala takvog tipa. Ništa drukčije neće biti 12. i 13. srpnja uz dosad najbogatiji i najraznovrsniji program.

Regius je jedan od onih festivala koji gotovo nikad ne ponavlja izvođače, a organizatori se uz to trude dovesti bendove koji nikad nisu imali prilike svirati u Šibeniku. Tako će ove godine čak šest od osam bendova imati premijerni nastup u tom gradu.

Lineup 2019:

Električni Orgazam / Eyesburn / Zoster / Sajsi MC / Stoka/ Cold Snap / Them Moose Rush / Piknik Park – Linkin Park Tribute Band / Daboo / Dreger Rofellos / Radio Los Santos / Babilonska / Škalja&Sokol

Posebnost ovogodišnjeg izdanja, osim glazbenog dijela, je svakako i nova lokacija – čarobni rt Martinska koji se nalazi na početku šibenskog kanala, a pruža sve ono što zamišljate od ljetnog festivala: more, predivnu prirodu, gustu borovu šumu, blizinu grada, a opet dovoljnu udaljenost.  Radi se definitivno o jedinstvenoj festivalskoj lokaciji na kojoj će se ovog ljeta u sklopu projekta Martinska Šibenik izmijeniti 6 festivala različitih žanrova kroz šest tjedana, a čast da bude prvi među njima ima upravo Regius. Ako je vaše idealno ljeto spoj mora i glazbe, onda je Martinska vaš izbor broj jedan!

Ulaznice:

Cijena festivala koja uključuje i kamp je do kraja tjedna još 90kn, a možete ih nabaviti na: http://bit.ly/RegiusFestival

Foto: Ivica Drusany