Vraćaju li se na filmsko platno Jared Leto i Jocker?
20. siječnja 2017.
Nikola Knežević (2748 Članci)
Podijeli

Vraćaju li se na filmsko platno Jared Leto i Jocker?

Mnogi će se složiti kako je Jocker, kojeg je utjelovio Jared Leto, u filmu Suicide Squad nepravedno zapostavljen.

Nakon što smo u trailerima filma vidjeli zanimljive scene Jockera, jednog od najzanimljivijih filmskih negativaca, kada je film stigao u kino mnoge scene su izbačene i finalnom editiranju. Čak se pričalo kako je i Jared Leto zbog toga bio nezadovoljan. Ipak u DVD/Blu-ray verziji filma dodane su neke scene. Moguće da je i to razlog neuspjeha ovog filma iako je štošta toga trebalo biti odrađeno da bi film uopće bio zapažen. Da tragedija bude veća niti Margot Robbie nije bila zadovoljna odnosom kako je prikazan odnos Harley Quinn i Jockera u filmu. Za prave obožavatelje Jockera užitak je bio i gledati svojevrsni “comeback” u video spotu dubstep/hip-hop bombe Skrillexa i Rick Rossa gdje Jared Leto pokazuje svoje ludorije. Tih nešto više od 4 minute spota je zanimljivije od cijelog Suicide Sqaud filma.

Ali izgleda da će se nešto promijeniti po tom pitanju jer je Leto počeo teasati raznim objavama na društvenim mrežama, pa je tako objavio fotografije Jockera.

Nagovještava li ta objava nastavak Suicide Squada ili zaseban Jocker film, što bi možda bilo i najpravednije i jedino ispravno ako žele nekakav kino uspjeh, još ćemo vidjeti. Vjerujemo kako će detalji biti objavljeni što prije.