8. veljače 2017.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

E.N.I. – 20 godina karijere i nova pjesma “To je moj dan”

Ženski kvartet E.N.I. ove godine obilježava 20 godina glazbene karijere, a veliki glazbeni događaj bit će održan u Rijeci, u centru Zamet 8. ožujka.

Kvartet kojeg čine Elena Tomeček, Nikolina Tomljanović, Iva Močibob i Ivona Maričić skrenuo je pozornost svojom pojavom 1997. godine na glazbenoj sceni. Stasale iz legendarnih riječkih Putokaza, E.N.I. su bile osvježenje na hrvatskoj estradi, a pjesama ”Probudi me”, s kojom su nastupile na Eurovisionu u Dublinu, značila je sjajan početak jedne glazbene karijere.

Diskografski i dalje aktivne, E.N.I. redovito objavljuju nove singlove. Upravo povodom velikog jubileja, 20 godina benda, E.N.I. predstavljaju još jedan novi singl. Riječ je o vedroj i optimističnoj pop pjesmi ”To je moj dan” koju je napisao priznati slovenski skladatelj i producent Raay, a prijevod na hrvatski zasluga je Ivone Maričić.

”Ovo je pozitivna pjesma koja govori o radosti novih početaka. Ako odlučimo, svaki dan može biti novi početak, početak nečeg lijepog. Takvom pozitivnošću pripremamo i koncert povodom 20 godina djelovanja na sceni. Uz divnu publiku, zatim uz Putokaze, Šajetu, Nenu Belana & Fiumense, Vavu, En Face i Let 3 koji su na neki način obilježili našu karijeru veselo ćemo proslaviti našu obljetnicu!” – Nikolina Tomljanović

”Raspoloženje novog singla i naše je trenutno raspoloženje, veselimo se našem danu!” – Ivona Maričić