Ljubitelji Linkin Parka ne smiju propustiti idući Good Vibrations!
9. veljače 2017.
admin (58 Članci)
Podijeli

Ljubitelji Linkin Parka ne smiju propustiti idući Good Vibrations!

U srijedu, 15. veljače, u Vintage iz susjedne Mađarske premijerno na Good Vibrations stiže Linkin Park tribute Piknik Park, uz kojeg rokaju i domaći metalci Deuel i Chain The Sun. Nakon koncertnog dijela programa  DJ Kneža priprema nu metal slušaonicu. Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna  možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili Vintageu/Kavezu (Savska 160). Na dan  koncerta karta će koštati 40 kuna.

PIKNIK PARK je mađarski Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan broj godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima. Odsvirali su velik broj koncerata na europskim festivalima i klubovima, a ovo će im biti prvi dolazak u Zagreb!

Deuel je zagrebački metal bend sastavljen krajem 2015. godine. Nakon godinu dana rada na albumu, bend se sprema ući u studio i snimiti materijal koji će ovom prilikom premijerno na Good Vibrationsu izvesti u cijelosti. Deuel čine: Ivan Bolonić, Josip Vladić, Ivan Mioč i Bruno Čavara.

Facebook: https://www.facebook.com/deuelzg

Chain The Sun je zagrebačko-dubrovački bend koji dugo postoji i rijetko svira. Zvuk bi im se mogao opisati kao kombinacija metala, rocka i proga. Prošlo je desetak godina otkada su pod imenom Soul Remedy zabavljali metal klasicima u zagrebačkim klubovima, no za 2017. obećali su snimiti autorski materijal. Ovo izdanje Good Vibrationsa idealna je prilika za  poslušati što su pripremili.

Facebook: https://www.facebook.com/chainthesun/

Fb event: https://www.facebook.com/events/1561516610531306/

Hangtime Agency events: https://www.facebook.com/hangtime.agency/events/

 

Foto:Facebook