Nema više “Koga, čega, janjetine, komu, čemu, meni” – razišli se Postolar Tripper
16. veljače 2017.
Nikola Knežević (2798 Članci)
Podijeli

Nema više “Koga, čega, janjetine, komu, čemu, meni” – razišli se Postolar Tripper

Dok smo samo prije nekoliko sati pisali o zadarskoj sceni ili da budemo precizniji bendu Scarlet Notes koji svojom glazbom i produkcijom ulazi u sam vrh hrvatske glazbe novoga doba, upravo zadarska scena je postala siromašnija za jednim bendom.

Postolar Tripper, bend koji je svojim tekstovima i glazbom osvojio mnogobrojnu publiku, odlazi u povijest. Gostujući na Radiju Virovitici rekli su kako se bend raspao. 2016. godina je bila prijelomna, već su se nećkali prilikom snimanja albuma “Kamo sutra” hoće li nastaviti sa svime, no kako piše zadarski.hr snimili su album, odradili turneju i odlučili pred novu godinu kako je vrijeme za nove projekte.

Ako niste znali Postolar Tripper su nastali iz radijske emisije zadarskog Radija 057 na kojemu rade Davor i Dabi. Mnogi od nas su uživali u njihovim pjesmama, pogotovo je megapopularna postala “Tužna priča o selu” ili poznatija kao “Koga, čega, janjetine”. Stekli su popularnost u Hrvatskoj i susjednim zemljama, nastupali na najvećim festivalima u regiji, rasturali na koncertima, jer su live zvučali još dva puta bolje nego studijski, a sada ih više nema.