#NewMusicFriday: Ovog petka slušajte nova izdanja OneRepublica, Katy Perry, Imagine Dragonsa, Frenkieja i drugih
28. travnja 2017.
Nikola Knežević (2476 Članci)
Podijeli

#NewMusicFriday: Ovog petka slušajte nova izdanja OneRepublica, Katy Perry, Imagine Dragonsa, Frenkieja i drugih

Petkom vam donosimo pregled najnovijih izdanja, a na novoj playlisti imamo OneRepublic, Katy Perry, Frenkieja, Kontru & Indiga…

Posljednji petak u travnju prepun je glazbenih noviteta, koja su pripremili OneRepublic, Katy Perry, Frenkie, Kontra & Indigo, Skip Marley, Imagine Dragons… Zajedno s Universal Music Hrvatska vam donosimo pregled finog glazbenog odabira!

Pročitajte u nastavku o novim izdanjima, a slušajte ih na Digster #NewMusicFriday playlisti na Deezeru.

OneRepublic: No Vacancy

Iako su posljednjih nekoliko mjeseci uzeli pauzu, kako bi se odmorili od gustog koncertnog rasporeda i promocije albuma “Oh My My”, Ryan Tedder i njegov OneRepublic marljivo su se posvetili radu na novom studijskom materijalu, a rezultat toga je potpuno nova pjesma – “No Vacancy”. Svoju osobnu borbu s vlastitim nesigurnostima, ‘pucanju po šavovima’ kao i promjenu u radu ovog benda, Ryan je s fanovima podijelio i u vrlo iskrenom Facebook statusu.

Katy Perry: Bon Appétit feat. migos

Bez puno buke i galame, i još uvijek na krilima uspjeha singla “Chained to the Rhythm”, Katy Perry fanovima predstavlja novi singl – “Bon Appétit” feat. migos! Ovime nastavlja najavljivati novi studijski album, o kojem još uvijek nije poznato mnogo detalja.

Frenkie, Kontra, Indigo: “bratmoi” feat. Shtuka, Edo Maajka & Juice

Hip-hop trojac koji je stvorio album “Putanja” predstavlja remix verziju pjesme “bratmoi”, koja je tijekom proteklih mjeseci postala jedan od favorita publike na njihovim koncertima. Nova verzija pjesme nastala je uoči proslave 17. rođendana FMJam-a, a uz Shtuku (koji je prisutan i u originalnoj verziji), ovu remix verziju svojim su stihovima upotpunili i Edo Maajka i Juice!

Foto: Mariollic

Luke Black: Walpurgis Night

Beogradski pop-glazbenik Luke Black nakon nastupa u berlinskim klubovima Berghain i IPA predstavlja novi singl “Walpurgis Night”. Aranžmanom pjesme se pozabavio Mauro Copeta, producent talijanskog dua HardTon, a za produkciju i miks zadužen je poznati švedski producent Oscar Fogelstrom.

 

Uz navedene glazbene novitete, potpuno nove pjesme predstavljaju i Imagine Dragons (“Thunder”), Machine Gun Kelly (“Let You Go”), Skip Marley (“Calm Down”), Fall Out Boy (“Young and Menace”)…a svakako obratite pozornost i na legendarne The Beatlese, čija pjesma “With A Little Help From My Friends” je dostupna za slušanje u novom, 2017 Stereo mixu!

#NewMusicFriday playlista čeka vaše preslušavanje na Deezeru!