Bryan Adams 9. studenog u Areni Zagreb!
20. veljače 2017.
Nikola Knežević (2045 Članci)
Podijeli

Bryan Adams 9. studenog u Areni Zagreb!

Tvorac nekih od najljepših pop balada Bryan Adams vraća se u Hrvatsku nakon nastupa u Osijeku 2006. godine.

Potvrđeno je kako će koncert biti održan 9. studenog u zagrebačkoj Areni. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima već od ponedjeljka, 20. veljače. Cijene su 299, 349, 399 i 750 kuna.

Bryan Guy Adams, kanađanin engleskog podrijetla, definitivno je jedan od onih izvođača koje slušamo »cijeli život« i pjevušimo njegove hitove, poput »Everything I do«, »Have you ever really loved a woman«, »Run to you«, »Please forgive me« i još mnogi drugi, stoga ne čudi da je dobitnik mnogih nagrada i nominacija, od kojih su najprestižnije – 20 Juno nagrada, 15 Grammy nominacija te pobjeda u kategoriji Najbolja pjesma napisana za film (Roobin Hood, »Everything I do«).

Ovaj se svestrani umjetnik, s prodanih više od 100 milijuna albuma diljem svijeta, učinio jednim od najprodavanijih izvođača svih vremena! Uz pjevanje, sviranje i pisanje, Adams daje svoj obol i u svijetu fotografije, a ništa manje važan doprinos daje kroz svoju fondaciju The Bryan Adams fondation te kroz aktivizam u borbi za prava/zaštitu životinja.
Bili njegov fan ili ne, svakako mu moramo priznati zavidnu i prije svega – aktivnu karijeru, dugu više od 35 godina, čime se rijetko koji muzičar može pohvaliti! Adams ne samo da, poput nekih svojih kolega, ne živi na starim lovorikama, već naprotiv, konstantno evoulira i ničime ne idaje naslutiti da bi mogao usporiti! Najnoviji album »Get up«, ujedno je i njegov 13. studijski album, nastao u suradnji sa dugogodišnjim suradnikom Jim Vallanceom i producentom Jeff Lynneom, glasovitim frontmenom grupe Electric Light Orchestra.

Izvor: Eventim