Kojoti, Jonathan i Razdor nova imena 12. Hoomstock festivala!
20. veljače 2017.
Nikola Knežević (2812 Članci)
Podijeli

Kojoti, Jonathan i Razdor nova imena 12. Hoomstock festivala!

12. Hoomstock će biti održan 18. i 19. kolovoza u Humu na Sutli, na dobro poznatoj lokaciji školskog igrališta Osnovne škole Viktora Kovačića.

Nakon ranije najavljenih Elementala i Repetitora, sada se festivalskim imenima pridružuju Kojoti, Jonathan i Razdor.

Kojoti su legendarni zagrebačko-vinkovački rock bend iz ’90-ih koji se početkom godine vratio u velikom stilu. Iza sebe imaju tri albuma “Kojoti” (1995.), “Halucinacija” (1996.) i “Sex Disco Kung Fu” (1998.), a osim ovogodišnje velike povratničke turneje, očekuje se i novi album.

Riječki mračni indie rockeri Jonathan su nedavno objavili prvi dio svojeg novog albuma jednostavno nazvanog “To Love”, dok će ostatak biti objavljen do kraja godine pod imenom “Or To Hold”. Od najavnog albuma “Bliss” prošlo je skoro tri godina, a u to vrijeme je bend samo rastao do prave rock atrakcije.

Razdor je skupina glazbenika koja izvodi najveće hitove, ali i one manje izvođene pjesme, legendarnih Majki. Nazvani prema drugom albumu svojih glazbenih uzora, skupinu Razdor karakterizira čvrst i beskompromisan rock zvuk, te prepoznatljiva energija scenskog nastupa.

Karte su u prodaji i trenutno ih se može nabaviti po cijeni od 50 kn do 1.4. u sustavu Entrio. Nakon toga će cijena biti povećana na 60kn do 1.6., od 1.6. do festivala na 70kn, a na samom festivalu na 80 kn. Na ulazu će se moći kupiti i jednodnevne karte.