Po 10. put u Slavonskom Brodu Memorijal u čast Krešimiru Blaževiću (Animatori)
3. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Po 10. put u Slavonskom Brodu Memorijal u čast Krešimiru Blaževiću (Animatori)

Inicijativni odbor Memorijala “Ostat ću mlad – Krešimir Blažević” izvijestio je kako će više detalja biti poznato nakon konferencije za medije 13. ožujka.

“Dragi prijatelji, Brod zove!
Proljeće u naš grad donosi memorijal posvećen mladosti ”Ostat ću mlad – Krešimir Blažević” 17. i 18. ožujka, i to po jubilarni, deseti puta.
Kao i svake godine, središnji događaj bit će dvije glazbene večeri, akustična (17. ožujka) i električna (18. ožujka) s početkom u 20 sati u Centru Mladih, Starčevićeva 11 a nastupaju uglavnom domaće rock snage pojačane jednim renomiranim hrvatskim glazbenikom.
Osim glazbenog dijela, memorijal obuhvaća četiri dodatna događaja – debatu srednjoškolaca, bas-gitarističku radionicu i radionicu pisanja filmskog scenarija (u Gradskoj knjižnici) te izložbu u salonu “Becić”.
Za više detalja posjetite Facebook event. Budite i ove godine s nama”, stoji u obavijesti organizatora, udruge “Kameleon & Mreža”, brodskih rock snaga i komandosa mira.

Za one koji ne znaju, Memorijal se svake godine organizira u čast Krešimiru Blaževiću, osnivaču legendarnih Animatora, Brođaninu, sjajnom glazbeniku koji je umro 2007. godine u svojoj 49. godini života.

Foto: Nikola Knežević