Objavljena dva (ili tri) nova imena za Ferragosto Jam 10
5. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2803 Članci)
Podijeli

Objavljena dva (ili tri) nova imena za Ferragosto Jam 10

Ferragosto Jam, prema mnogima najdraži hrvatski glazbeni festival koji se održava svake godina na Orahovačkom jezeru, objavio je nova imena 10. izdanja festivala.

Prvo ime je The Yellow Buzz, zagrebački garažni blues/rock duo osnovan 2014. godine koji čine Adam Lončar na gitari i vokalu te Bruno Bolfan na bubnjevima. Objavili su svoj prvi istoimeni EP u listopadu 2015. godine i velikom brzinom stekli pozornost publike, a od istaknutijih nastupa se mogu izdvojiti oni na Brijačnici gdje su svirali uz Majke, Repetitor, Partibrejkerse, Kawasaki 3P i M.O.R.T. The Yellow Buzz je svoje mjesto našao i u enciklopediji domaćih duo bendova pod nazivom „Da se ne zaboravi“ autora Dragana Vukovića, poznatog po radio i internet emisiji Anatomija Zvuka. U svibnju 2016. izbacili su svoj prvi album jednostavno nazvan “Yellow Buzz”, a koji je sniman u Runaways production studiju pod producentskom palicom Franje Heršaka i sastoji se od 10 pjesama prepunih energijom koje ovaj dinamični dvojac stvara.

Drugo ime ili druga imena su Krankšvester i Sajsi MC koji će zajedničkim nastupom najvjerojatnije zatvoriti FJ10. Krankšvester je zasigurno jedna od najpopularnijih hip hop grupa u Hrvatskoj koji su sa svojim tekstovima bez dlake na jeziku, te sjajnom produkcijom Setta (Hrvoja Marjanovića) već zabavljali posjetitelje Ferragosta prije dvije godine i stvorili vrhunsku atmosferu. Ovoga puta dolaze u kombinaciji sa Sajsi MC, umjetnicom iz Srbije koja je već u nekoliko navrata surađivala s Krankšvesterom, a često se dogodi da se nađu zajedno za pozornici. Duo, odnosno trio, priprema strašnu zabavu za zadnje minute 10. izdanja Ferragosto Jama.

Podsjećamo, još u nedjelju i ponedjeljak, 5. i 6.3. možete kupiti ulaznice po cijeni od 80 kuna.