Tomislav Bralić i klapa Intrade u kolovozu u pulskoj Areni
2. lipnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Tomislav Bralić i klapa Intrade u kolovozu u pulskoj Areni

Pulska arena je jedina arena gdje Tomislav Bralić i klapa Intrade u Hrvatskoj još nisu zapjevali!

Nakon  spektakularnih koncerta u zagrebačkoj, splitskoj i varaždinskoj areni Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupiti će u kultnoj pulskoj areni koja ugošćuje samo najbolje svjetske izvođače, a ujedno je i jedina arena u Hrvatskoj u kojoj još nisu nastupili. Interes za ovaj koncert je i prije same službene najave iznimno velik jer je publika odmah prepoznala da spoj ove klape i ovog povijesnog ambijenta je nešto što se ne propušta!

“Arena Pula je jedina arena u Hrvatskoj u kojoj još nismo nastupili, zbog toga sam posebno uzbuđen i sretan! Veselim se Puli i areni jer je to kruna naše dugogodišnje karijere, nadam se da će naša publika s nama uživati i pjevati kako to samo oni znaju.  4.8. svi u Pulu, klapa Intrade vas poziva na spektakl, unaprijeh hvala svima”, kazao je veselo Bralić.

Klapa u i ovoj godini neumorno nastupa i nastavlja niz velikih koncerata. Zapjevali su u “Areni Bonifika” u Kopru, “Areni Varaždin”, “dvorani Tabor” u Mariboru, “dvorani Mladosti” u Rijeci i dolazi nadahnuta na još jedan veliki koncert. Osim koncerta u Areni Pula čeka ih velika ljetna turneja.

U Puli će se klapi na pozornici pridružiti Tedi Spalato s kojim imaju duet “Sve dok bura dere” koji je osvojio Srebrni val stručnog suda na Splitskom festivalu. Tedi je za klapu napisao i pjesmu “Cviće”.

Klapa se izuzetno raduje ovom koncertu u jedinstvenom ambijentu koji inspirira sve izvođače ali i publiku koja je na ovakvim koncertima vrlo važna. Arena je prostor koji zahtjeva specifičan razglas da se može potpuno uživati u vokalnoj izvedbi, veliku scensku rasvjetu i scenografiju. Prostor će biti dodatno osvjetljen da dođe do izražaja monumentalna arhitektura te da se stvori ambijent za još jedan veliki spektakl kakve ova klapa uvijek priušti.

Zbog velike popularnosti ovih izvođača izvan Hrvatske očekuje se i velik broj poklonika iz Slovenije, Njemačke, Poljske i Mađarske koji su se na svojim ljetovanjima zaljubili u njihove pjesme.

Klapa je 2015. proslavila 30 godina karijere i tim povodom su objavili dvostruko izdanje ‘Best of’ s bogatom knjižicom koji se još uvijek nalazi među najprodavanijim izdanjima u Hrvatskoj. Jedan od njihovih važnijih koncerata je bio i onaj u zagrebačkoj Areni koji je snimljen i objavljen na CD-u i DVD-u, a prodan je u zlatnoj nakladi.

Izvor: Scardona

Foto: Igor CC Kelčec