Jedan od najznačajnijih metal bendova današnjice, Mastodon, stiže u Hrvatsku!
6. ožujka 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Jedan od najznačajnijih metal bendova današnjice, Mastodon, stiže u Hrvatsku!

Nakon točno dvije godine, u Zagreb se 16. lipnja vraća jedan od najvećih i najznačajnijih metal bandova današnjice, divovi iz Atlante, Mastodon. Turneja koja prati novi album “Emperor Of Sand” dovest će ih u Tvornicu kulture.

Na novoj velikoj svjetskoj turneji, na kojoj će promovirati nadolazeće studijsko izdanje, “Emperor of Sand”, čiji je izlazak najavljen za posljednji dan ožujka, Mastodon se vraćaju jednoj od svojih omiljenih koncertnih destinacija. Gotovo je nevjerojatan podatak da band nikada nije nastupio nigdje u široj regiji osim u Zagrebu, gdje će im ovo biti već četvrto gostovanje. Na svom posljednjem posjetu Hrvatskoj, 13. lipnja 2015., band je rasprodao Tvornicu kulture i odsvirao jedan od najboljih klupskih koncerata u Zagrebu te godine uopće. Bio je to jedini nastup s dva bisa na cijeloj turneji te jedini na koji su se vratili na scenu nakon 10-minutnog zazivanja publike i odsvirali stari klasik “Blood And Thunder”.

Album “Emperor Of Sand” bit će objavljen 31. ožujka, a bend je dosad predstavio dvije pjesme s njega – “Sultan’s Curse” i “Show Yourself”.

Na turneju Mastodon kreću naoružani novim pjesama, ali i prebogatim katalogom starih klasika žestoke glazbe. Jedan od najintenzivnijih live bandova današnjice dolazi u klub koji dobro poznaju, pred publiku koja im je vjerna i koje je sa svakim novim dolaskom sve više. Njihov novi susret zakazan je za petak 16. lipnja.

Ulaznice

Ulaznice u prodaju kreću već sutra, u utorak 7. ožujka, po early bird cijeni od samo 130 kn. Ta cijena na snazi je do 9. travnja, a dan iza penje se na 150 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će biti dostupne po 180 kn.

Službena prodajna mjesta

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr