Legenda hrvatske klupske scene Damir Cuculić pokrenuo projekt Top DJ Room
7. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Legenda hrvatske klupske scene Damir Cuculić pokrenuo projekt Top DJ Room

Projekt je napravljen po uzoru na poznate svjetske DJ-e koji također putem društvenih kanala promoviraju elektronsku glazbu, ali ipak ima nekakvih razlika. 

Legenda hrvatske  klupske scene Damir Cuculić (Top DJ Mag, FS2001, FSOZ) pokrenuo je projekt gdje svakoga ponedjeljka u svom domu ugošćuje poznate domaće DJ-e i producente.

“Očekuje vas puno raznorazne vrhunske glazbe svih žanrova i stilova koju će gosti prezentirati u 120 minutnom LIVE mixu, a na početku svake epizode bit će i malo zanimljivog razgovora u koji će se moći uključiti i gledatelji sa svojim pitanjima”, rekao je Cuculić na svojem Facebook profilu.

Projekt je krenuo ovog ponedjeljka u 20 sati, a koga je mogao u prvoj emisiji ugostiti do pionira hravtske klupske i DJ svebe, dobitnika nagrade Ambasador, Igora Grgića – Toxica. Reakcije publike su bile odlične.

“Uspjeli smo i svi smo prezadovoljni. Od ideje pa do konačne realizacije projekta Top DJ Room stigli smo za manje od 2 mjeseca. Prva epizoda je odrađena točno kako smo planirali i zamislili. Ekipa hvala vam na masovnom supportu. Gledanost je premašila sva naša očekivanja. Toxic zapeglao uživo na najjače preko 2 i pol sata vrhunski i neustrašivo. Još jednom hvala Grgi kao prvom gostu, a također bi se posebno zahvalio članu naše ekipe Ivan Svrziću koji je vrhunski odradio tehnički dio posla vezan uz live streaming. Također hvala mojoj producentici Ines Le Dissco i starom frendu Reno Raosu koji mi je poštelao i sredio light onako kako on to najbolje zna. Nema stajanja, idemo dalje. Gledamo se i slušamo svakog ponedjeljka od 20-23h u Top DJ Roomu s Top DJ gostima”, rekao je Cuculić.

Idući ponedjeljak 13.3. gost je Teo Harouda, a imena koja su potvrdila svoj dolazak su  Fabian Jakopetz, BLACKSOUL, Pepi Jogarde, Felver, Katarina OHalloran, Adoo & Poco Loco, Yesh, Filip Motovunski i mnogi drugi.

Sve aktivnosti pratite putem YouTube kanala ili putem Facebooka.