Ivana Kindl udružila snage s talentiranim glazbenikom Elvisom Sršenom
9. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Ivana Kindl udružila snage s talentiranim glazbenikom Elvisom Sršenom

Nakon što su na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu izveli pjesmu ‘Mi’, sve uspješniji kantautor NoA i sjajna Ivana Kindl predstavljaju intrigantan video spot koji vizualno dočarava glazbenu priču.

Redatelj Vojan Koceić još je jednom pokazao svu raskoš svog talenta te je, osmislivši originalni scenarij spota o paru koje želja za boljim životom odvodi u propast, Nou i Ivanu stavio u nesvakidašnju situaciju gdje do izražaja dolaze njihove glumačke kvalitete. Automobilska nesreća, pištolj, mrtvo tijelo, pas, samo su neki od elemenata estetizirano uklopljenih u ovu pomalo mračnu priču koja svojim umjetničkim dojmom podsjeća na visokobudžetni film čemu je pridonijela i fascinantna šminka Mie Persico.

Sniman u kamenolomu u okolici Splita, spot je snimala ekipa PILOTstudia na čelu s Vojanom Koceićem, a premijerno je prikazan jučer na CMC televiziji te na portalu Vecernji.hr. Za produkciju, glazbu, tekst i aranžman ove moderne pop r’n’b pjesme, melankoličnog ugođaja s pitkom i zaraznom melodijom, zaslužni su Vojan Koceić i Elvis Sršen NoA, dok je miks i mastering napravio Igor Ivanović, u studiju Decibel.
Nou uživo možete čuti u subotu, 25.03. u klubu Roko na Noći Pločana.