Jeste već nabavili ulaznicu za koncert ljepotice prekrasnog glasa Natalie Imbruglia?
9. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2826 Članci)
Podijeli

Jeste već nabavili ulaznicu za koncert ljepotice prekrasnog glasa Natalie Imbruglia?

Lijepo je čuti kako netko u sklopu svjetske turneje uključi i Hrvatsku, pogotovo kada je u  pitanju pjevačica kao što je Natalie Imbruglia kojoj će ovo biti prvo predstavljanje hrvatskoj publici.

Svjetski poznata pjevačica održat će svoj koncert 3. svibnja u Tvornici Kulture. Poznata je postala 1997. godine objavom svog prvog singla “Torn” sa svog debitantskog albuma Left of the Middle. Album je prodan u više od 6 milijuna primjeraka diljem svijeta. Uslijedila su sljedeća dva albuma White Lilies Island (2001.) i Counting Down the Days (2005.). Četvrti album, “Come to Life”, objavljen je 2009. godine. Dobila je MTV-jevu nagradu za najboljeg novog izvođača, a nakon toga imala je i tri nominacije za nagradu Grammy. Prodala je više od 9 milijuna primjeraka albuma širom svijeta.

Nakon šest godina, u ljeto 2015. objavljuje album “Male”. Inspiraciju za novi album pronašla je u svojim najdražim muškim umjetnicima. “Male” je kolekcija klasičnih i suvremenih pjesama koju izvode njezine muške muze – Cat Stevens, Damien Rice, Tom Petty, Pete Townsend, Zac Brown Band i mnogi drugi. Prvi singl “Instant Crush” originalno je snimio dobitnik Grammyja Daft Punk.
“U originalnoj verziji, zaista možete čuti o čemu pjesma govori zbog Julianovog specifičnog glasa, koji ja stvarno obožavam. To je uistinu predivna priča koju želim da ljudi čuju i povežu se s riječima. Jako sam ponosna kako je na kraju ispalo”, kaže Natalie.
U tvornici će Natalie izvesti cjelokupan presjek svojih hitova, uključujući i pjesme s nedavno objavljenog albuma “Male”.

Jedan od medijskih pokrovitelja koncerta je i Music Box. Cijena ulaznice iznosi 170 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta 220 kuna, dok je cijena Vip ulaznica 280 kuna. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.