Take That predstavili potpuno novo, osmo studijsko izdanje!
24. ožujka 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Take That predstavili potpuno novo, osmo studijsko izdanje!

Nakon samo dvije godine od njihovog #1 albuma „III“, engleska pop skupina Take That vraća se s potpuno novim studijskim albumom, naziva „Wonderland“.

Novo izdanje donosi 11 novih pjesama, među kojima se našao i prvi singl s izdanja – „Giants“, čiju produkciju potpisuje Mark Ralph (CleanBandit, Years&Years). Singl je nedavno dobio i prateći videospot.

Produkcijom ostatka novog izdanja bavili su se Tony Hoffer (Beck, Supergrass, Goldfrapp), Stuart Price (Madonna, The Killers, Gwen Stefani) te Mark Crossy (Arctic Monkeys, The Gaslight Anthem). „Wonderland“ je drugo studijsko izdanje u kojem Take That djeluju kao trojac, koji čine Gary Barlow, Howard Donald te Mark Owen, a također će biti prvo izdanje koje će se naći na vinilu nakon albuma „Everything Changes“ iz 1993. godine.

Take That su jedan od najuspješnijih bendova u Velikoj Britaniji, čija karijera traje više od 30 godina. Bend je do sad prodao čak 8 milijuna koncertnih ulaznica te je postavio rekord za najbrže rasprodanu turneju u povijesti Velike Britanije – 1.34 milijuna ulaznica rasprodano je u manje od 24 sata za njihovu Progress Live turneju. Samo u Velikoj Britaniji bend se smjestio na prvo mjesto sa sedam albuma i 15 singlova te osvojio šest Ivor Novello nagrada i osam BRIT nagrada.

Novo izdanje „Wonderland“ hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku.

„Wonderland“ – popis pjesama
Wonderland
Giants
New Day
Lucky Stars
And The Band Plays
Superstar
Hope
River
The Last Poet
Every Revolution
It’s All For You

Izvor: Universal Music Hrvatska