Grupa Pravila igre objavila svoje debitantsko studijsko izdanje “Nebo na mojoj strani”
28. ožujka 2017.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

Grupa Pravila igre objavila svoje debitantsko studijsko izdanje “Nebo na mojoj strani”

Ljubav prema glazbi, nadarenost kao i neizmjeran trud te ulaganje u odabrani put, višestruko im se vratio.

Grupa debitanata koja je postavila nova Pravila igre u samo dvije godine došla je do toga da puni brojne prostore u Hrvatskoj i došlo je vrijeme da nam se predstave s debitantskim studijskim izdanjem. Hit Records je sa zadovoljstvom predstavio Nebo na mojoj strani‘ koji je i službeno u prodaji, anabaviti ga možete online na www.hitmusicbox.com, u digitalnom obliku putem Deezera https://goo.gl/BZEXmB i iTunesa https://goo.gl/trHS78, kao i na brojnim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Dvanaest pjesama, uključujući hit singlove ‘Nebo na mojoj strani‘, ‘Lijek za besane noći‘, ‘Kamen na duši‘, ‘Na ulazu‘, ‘Okovano srce‘, ‘Na tvojim usnama’,  ‘Zagrli me‘, te aktualnu hit baladu ‘Ako‘, sastavni su dio ovoga albuma.

Kako su svojedobno sami isticali, publika je u protekle dvije godine imala prilike čuti i doživjeti jedan moderniji pristup pop/rock glazbi. Dečki su kao svoje glazbene uzore isticali, The Script, One Republic, Bon Jovi, Nickelback, Deep Purple i Pink Floyd.

“Teško je pronaći prave riječi kada je u pitanju album prvijenac kojeg smo čekali dvije godine. Neopisivo smo sretni i ponosni, jer s ovim albumom zaokružujemo jednu cjelinu i jednu etapu našeg rada. Ovim putem željeli bi zahvaliti našoj diskografskoj kući Hit Records i našim autorima, bračnom paru Buljan, koji su uz nas od samih početaka. Najviše od svega hvala svima vama, našim dragim fanovima, koji ste uz nas od samih početaka i od kojih nestrpljivo očekujemo mišljenje i recenzije našeg albuma prvijenca”, poručuju dečki iz Pravila Igre.

Prvi album, osam singlova i pripadajućih video brojeva, vrhovi radijskih i televizijskih top lista, ali i milijuni pregleda na YouTubeu, tek su mali dio uspješne glazbene priče vrijedne ekipe. Podsjetimo sve je počelo skladbom ‘Nebo na mojoj strani‘, koja je kao prva pjesma potpunih debitanata na glazbenoj sceni zasjela na broj 1. HR top 40 nacionalne top liste radijskog emitiranja. Navedeni uspjeh, dečkima je bio ogroman podstreh i vjetar u leđa da u budućnosti budu još bolji, što su kasnije svakom novom pjesmom, ali i video spotovima, samo i potvrdili.

Osim što su prisutni u radijskom i televizijskom eteru, Pravila igre i na terenu dokazuju svoju kvalitetu, vrhunski profesionalizam te neograničenu energiju. Iza njih su brojni live nastupi diljem regije sa jednom od najvećih glazbenih zvijezda Tonijem Cetinskim, koji ih je, očaran njihovom kvalitetom, bez razmišljanja pozvao na svoju koncertnu turneju, a tijekom koje ih je gledalo više od 60 tisuća obožavatelja.

Za njihove samostalne koncerte, redovito se traži ulaznica više, a obožavatelji koji nažalost ostaju ispred prepunih klubova, česta je slika sa njihovih nastupa. Koliko je društvo iz Pravila igre, očaralo ženski dio publike, dokazuje činjenica, kako djevojke na njihovim nastupima čekaju u redovima za fotografiranje sa svojim idolima, ili da bi osvojile poljubac i autogram.

Izvor: Hit Records

Foto: Matea Smolčić