Iz@ Medošević & Borgie nastupaju na MIMO koncertu i u Vinylu!
31. ožujka 2017.
Music Box (11018 Članci)
Podijeli

Iz@ Medošević & Borgie nastupaju na MIMO koncertu i u Vinylu!

Nakon posljednjeg nastupa u riječkom River Pubu, Iz@ Medošević & ritam sekcija Borgie gostovat će u nedjelju, 2. travnja na šestom po redu MIMO koncertu u Muzeju suvremene umjetnosti!

S početkom u 20 sati, binu će dijeliti s pulskim bendom NLV, a sav prihod od donacija ide izvođačima. Preporučena donacija je 20 kn. Nakon nastupa na MIMO koncertu, Izet & Borgie prvi put stižu i u zagrebački bar Vinyl gdje će u srijedu, 12. travnja održati samostalan koncert, a cijena ulaznice je 20 kuna.

Izet je riječki pjesnik, pisac i glazbenik koji uz pratnju ritam sekcije Borgie promovira svoj album prvijenac pod nazivom „Granulo je sunce“ koji je izašao 2016. godine i otad pokupio brojne pozitivne novinarske kritike i komentare publike. Njegova glazba predstavlja odmak od brojnih dosadašnjih pop rock izdanja, a definirana je brojnim utjecajima koji su očigledno rezultirali kvalitetnim albumom.

Pjesme koje će bend izvoditi na koncertima u Muzeju suvremene umjetnosti i u Vinylu sastoji se od neobjavljenih pjesama s nadolazećeg albuma, ali i ponajboljih uspješnica s Izetovog hvaljenog prvijenca „Granulo je sunce“.

Izvor: Dallas Records

Foto: Ištvan Širola