MKDSL i Kezz ponovno udružili snage – poslušajte Zdenku
1. travnja 2017.
Zorislav Knežević (69 Članci)
Podijeli

MKDSL i Kezz ponovno udružili snage – poslušajte Zdenku

Marko Milošević MKDSL, poznata figura na beogradskoj elektronskoj sceni i mlada i talentirana glazbenica iz Kikinde Tamara Ristić Kezz još jednom su udružili snage i objavili singl “Zdenka” pod izdavačkom etiketom Chorbika Records.

Pjesma je inspirirana glazbom dviju žena koje direktno utječu na rad kreativnog dvojca. To su Zdenka Kovačiček i njene mračne electro vibracije u pjesmi “Elektro” te Donna Summer s “I Feel Love”. Suradnja Kezz i MKDSL ujedno obilježava početak rada novog labela Chorbika Records. Izdavač je dobio ime po sastavu Chorbika, gdje se Marku pridružuje Jelena Stanković. Osim što rade kvalitetnu glazbu, organiziraju i evente, vođeni željom za ujedinjavanjem scene.

Prvi plod suradnje MKDSL-a i Kezz obrada je izvorne narodne pjesme “Jovka Kumanovka”. Suradnja se nastavlja i na nedavno objavljenom prvom singlu “Nema mog dragana” s nadolazećeg debitantskog albuma Kezz, čiji izlazak očekujemo ovoga proljeća. Beogradski producent je zaslužan za kompletnu produkciju tog materijala, dok “Zdenka” najavljuje zajedničko EP izdanje u drugoj polovici godine.