“Carstvo sunca” – novi singl i videospot Vatre uoči koncerta u klubu Boogaloo
11. rujna 2020.
Music Box (10005 Članci)
Podijeli

“Carstvo sunca” – novi singl i videospot Vatre uoči koncerta u klubu Boogaloo

Glazba prenosi poruku, emociju, stvara iskustvo. U nedostatku koncerata u ovo vrijeme socijalnog distanciranja koje je odvojilo publiku od umjetnika, potreba za stvaranjem glazbe možda je i veća neko prije.

Tako je i Vatra posljednjih mjeseci snimila nekoliko novih pjesama, a jednu od njih, “Carstvo sunca” predstavit će ovog petka u video i audio izdanju. “Kao dobar dio mojih pjesama, i “Carstvo sunca” govori o međuljudskim i partnerskim odnosima, koji su u ovom specifičnom, pandemijskom okruženju bili uistinu na kušnji. Dobar dio njih izaći će iz ove situacije povezaniji nego prije, ali nažalost, dobar dio njih otići će u potpuno krivom smjeru i udaljiti se jedni od drugih. Da ne filozofiramo previše, možda je najbolje da poslušate pjesmu, pa ocijenite sami kojoj strani pripadate.” – rekao je Ivan Dečak koji je i autor pjesme.

“Carstvo sunca” dobilo je i fantastičan video spot koji potpisuje talentirani Filip Gržinčić iz Gržinčić Creative Visuals, a jedna od glavnih uloga pripala je plesačici Eni Milin. Nakon pjesme “Sva naša ljeta” koja se već mjesecima ne skida iz top 10 najemitiranijih pjesama u domaćem radijskom eteru, Vatra predstavlja novi hit.

Najnoviji singl, “Carstvo sunca”, kao i “Sva naša ljeta”, Vatra će premijerno izvesti 25.9. na koncertu u zagrebačkom klubu Boogaloo.