Tram 11 najavili ponovno okupljanje!
1. travnja 2017.
Nikola Knežević (2486 Članci)
Podijeli

Tram 11 najavili ponovno okupljanje!

Kako saznajemo, jedna od najpopularnijih hip hop grupa u regiji, zagrebački Tram 11 iza kojeg stoje General Woo (Srđan Ćuk) i Target (Nenad Šimun), ponovno se okuplja krajem ove godine.

Na Facebooku je osvanuo plakat pod nazivom “Jedan i jedan nisu dva već jedanaest” i s datumom 11.11.2017. kada bi trebao u Domu sportova biti održan veliki koncert.

Nakon dugo vremena General Woo i Target će ponovno stati zajedno na pozornicu kao Tram 11 i podsjetiti nas na plodno vrijeme kraja devedesetih i početka novog milenija kada su Tram 11 osvojili Hrvatsku. “Kaj ima lima”, “Hrvatski velikani”, “Pad sistema”, “A vi svi”, “Samo kod nas”, “Vrućina gradskog asfalta”, “Ti čašpri iskrivljeno”, samo su neki od hitova ovog dvojca, dok su za produkciju bili zasluženi neki od najboljih hip hop producenata toga doba, ali i današnjice, Koolade, Baby Dooks i Dash.

Za sada nema više detalja oko ovog koncerta, ali ovo nam je dovoljno da se okupimo 11.11.2017. godine u Domu sportova. Nije poznato i je li u pitanju prvoaprilska šala, ako jest, makar smo se na kratko ponadali.