OK Fest najavio novo izdanje na Tjentištu – headlineri Apocalyptica, Alice Merton i Asian Dub Foundation
2. ožujka 2020.
Music Box (8828 Članci)
Podijeli

OK Fest najavio novo izdanje na Tjentištu – headlineri Apocalyptica, Alice Merton i Asian Dub Foundation

Jedinstvena OK avantura 2020. godine svim ljubiteljima zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja vrata će otvoriti 17., 18. i 19. srpnja kada posjetitelje na Tjentištu očekuje sedmo po redu izdanje OK Festa.

“U prethodnim godinama izgradili smo povjerenje i podršku najvjernije festivalske OK publike, a s novim sadržajima, programom i jedinstvenošću ovog prostora koji mnoge ostavlja bez daha, zaslužujemo povjerenje novih posjetitelja koji nam dolaze iz regije, Europe i svijeta. Ukoliko još niste imali priliku da zajedno s nama uživate u magiji Nacionalnog parka Sutjeska, svim prirodnim ljepotama i kulturno povijesnim vrijednostima koje ovaj prostor nudi, ne oklijevajte za ovu godinu. OK Fest vam i ovaj put obećava puno dobre zabave, ljubavi i pozitivne energije.”poručuju organizatori.

Danas je objavljen i line up festivala koji je još impresivniji od proteklih godina. Headlineri festivala su Apocalyptica, Alice Merton i Asian Dub Foundationa, a osim njih dolazak su potvrdili: Van Gogh, Goran Bare & Majke, Kultur Shock, Darko Rundek & Ekipa, Urban&4, Marčelo i Napeti Quintet, Zoster, Love Hunters, Atheist Rap, Who See, Ritam Nereda, Buč Kesidi, Mortla Kombat, Kanda, Kodža i Nebojša i Mile Kekin.

Informacije o ulaznicama stižu uskoro.

Foto: Davor Birt