Velika Arctic Monkeys fešta u četvrtak u Vintageu!
4. travnja 2017.
Nikola Knežević (2811 Članci)
Podijeli

Velika Arctic Monkeys fešta u četvrtak u Vintageu!

Arctic Monkeys tribute bend Stereo Deficit ovaj se četvrtak po treći put vraća u Vintage Industrial Bar.

Prošla dva koncerta ponudili su pravu feštu za sve ljubitelje ovih britanskih garage/indie rockera, a prije Stereo Deficita zasvirat će mladi zagrebački indie band Tom Ark. Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i Kavezu, na dan će ako ih ostane koštati 40 kuna.

STEREO DEFICIT je Arctic Monkeys tribute bend iz Kruševca. Bend je prvo nastao pod nazivom Random sredinom 2010. godine kao rezultat uzajamne ljubavi prema raznovrsnoj progresivnoj glazbi trojice braće. Kasnije im se pridružuje ostatak benda i bend s vremenom postaje Arctic Monkeys tribute. Iza sebe imaju već dva krcata Vintagea i nema razloga da tako ne bude i treći put.

TOM ARK je mladi zagrebački indie rock bend u sastavu Marko Debogović – vokal, gitara, Luka Presl – bubanj, Mislav Štih – gitara i Ivan Vrbanić – bass gitara. Momci vrijedno spremaju novi album, a objavili su do sada nekoliko demo snimki koje najavljuju prilično lijepe stvari koje bi se bendu mogle dogoditi u bliskoj budućnosti.

Pogledajte koji se još koncerti krčkaju u Hangtime kuhinji: https://www.facebook.com/hangtime.agency/events/.