„Zlatni dvori“ – novi album Slavonia Banda u prodaji!
7. travnja 2017.
admin (58 Članci)
Podijeli

„Zlatni dvori“ – novi album Slavonia Banda u prodaji!

Novi album Slavonia Banda pod nazivom „Zlatni dvori“ dostupan je u svim boljim CD shopovima!

„Zlatni dvori“ svojevrstan su nastavak uspješnog albuma „Zlatna polja“ kojem je pripala Zlatna ploča za nakladu te još jedan pečat na odličnu suradnju s Borisom i Valerijom Đurđević kao autorskim parom.

Zanimljiv je podatak da novo studijsko izdanje Slavonia Banda izlazi točno pet godina nakon svog prethodnika!

Naslovna pjesma albuma “Zlatni dvori” duet je s Indirom iz Colonije, a snimana je za potrebe istoimene uspješne televizijske serije te je prati i lijep spot objavljen prošle godine. „Naravno da je snimanje spota prošlo u duhu Indirine zezancije i vedrine kojom je tjerala sve napetosti i loše vibracije! Spot je sniman u Slavoniji u starinskom ambijentu. Na albumu je i pjesma“Ludo ludice” snimana u potpuno drukčijem ambijentu, dok smo za pjesmu “Lara” skoknuli do slovenskih Mokrica zbog predivnog pejzaža i dvorca“, podijelio je dojmove sa snimanja albuma i spotova za pjesme pjevač Branko Ilakovac.

Još jedan duet na novom albumu nosi ime “Žena za utjehu”, a ovdje je gostovala, prema Brankovim riječima „prekrasna i prava dobrica, stalno nasmijana Lea Mijatović“, koja je svojim vokalom dovela pjesmu na vrhunsku razinu, dok je rad na albumu zaključio nedavno objavljen singl i spot „Da li mjesec zna“.

„Veliko hvala našem prijatelju Darku Drinovcu te Darku Bušnji i Mariju Šulini za pomoć oko snimanja spotova, kao i Igoru Kelčecu zaduženom za likovno oblikovanje albuma. Uz njihovu potporu te dug i mukotrpan rad svih nas konačno imamo album za koji se nadamo da će publika zavoljeti baš kao što je to bilo i sa „Zlatnim poljima“.

Izlazak albuma komentirao je i Dražen Ančić, još jedan član Slavonia Banda, rekavši :

„Jako smo sretni i uzbuđeni jer nam sad slijedi predstavljanje i promoviranje CD-a, što znači obilazak radio postaja i nastupi po cijeloj Hrvatskoj. Tome se zaista radujemo jer smo ionako praktički na neprekidnoj turneji pa je to nastavak tog slijeda. Nadamo se da ćemo i ovim albumom zadovoljiti našu publiku, a ujedno i pridobiti nove fanove, jer na albumu ima nekoliko pjesama koje osvajaju na prvu.“

Donosimo popis pjesama s albuma:

  1. Zlatni dvori
  2. Mnoge su me ljubile
  3. Prokleto je
  4. Ženazautjehu
  5. Ludo, ludice
  6. Da li mjesec zna?
  7. Lažudušmani
  8. Muškesuze
  9. Lara
  10. Pijanetambure

 

Cijeli album dostupan je i na Deezeru na sljedećem linku:

http://www.deezer.com/album/15757122

Slavonia Band pratite na:

Facebooku

Twitteru

Instagramu