Josipa Lisac turneju povodom 50 godina karijere završava u beogradskom Sava centru!
16. studenoga 2017.
Music Box (9664 Članci)
Podijeli

Josipa Lisac turneju povodom 50 godina karijere završava u beogradskom Sava centru!

Glazbena diva Josipa Lisac simbolično će završiti slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere koncertom 14. februara 2018. godine u beogradskom Sava centru!

Josipa je turneju bila započela na prošli Dan zaljubljenih upravo u Sava centru, koji je bio rasprodan desetak dana unaprijed.
“S velikim zadovoljstvom se vraćam u Beograd, jer znam da mnogi nisu stigli nabaviti ulaznice i prisustvovati prvom koncertu, a sada se pruža nova prilika da se vidimo i čujemo u Sava centru. Radujem se susretu s nekim novim, ali i starim prijateljima, da podijelimo ljubav još jednom”, kaže Josipa.

Proslavljajući 50 godina izuzetne karijere, Josipa je nastupila, između ostalog, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i na Arsenal festu u Kragujevcu, nedavno je uspešno nastupila u Torontu, Chicagu i New Yorku, a u prosincu je očekuju dva, već odavno rasprodana, koncerta u dvorani Lisinski u Zagrebu. Novim susretom s beogradskom publikom u Sava centru 14. veljačezatvara se krug i završava jedna nezaboravna turneja. 

Ulaznice za koncert Josipe Lisac za Dana zaljubljenih u Sava centru koštaju 1.800, 2.100, 2.400 i 2.800 dinara na blagajni Sava centra i preko sustava Eventim.