The Prodigy za svoje najluđe fanove od sada imaju figurice nagrađivanog umjetnika Ryana Callahana
10. travnja 2017.
Nikola Knežević (2838 Članci)
Podijeli

The Prodigy za svoje najluđe fanove od sada imaju figurice nagrađivanog umjetnika Ryana Callahana

Megapopularni rejveri The Prodigy od sada imaju i svoje figurice!

Ekskluzivno ograničeno izdanje figurica nastalo je u suradnji s britanskim brandom RYCA iza kojeg stoji nagrađivani umjetnik Ryan Callanan.

The Prodigy su bili soundtrack mog života otkad sam se igrao s akcijskim figuricama, a sada svoje rave heroje činim besmrtnima u obliku umjetničkih igračaka…“, izjavio je RYCA koji je poznat i po svojim serijama figurica hip hop legendi kao što su Biggie, 2Pac i Eazy-E.

‘Rave Heroes’ kolekcija sadrži kromirane umjetničke figurice članova The Prodigyja – Liama Howletta, Keitha Flinta i Maxima te je limitirana na svega 250 numeriranih setova, a osim figurica uključuje artwork s live nastupa i potpise članova benda. Kao dodatak, izrađeno je i 10 pozlaćenih setova koji nisu dostupni u prodaji nego će biti poslani na adrese 10 nasumičnih kupaca kolekcije. Figurice se prodaju putem službene stranice benda.

The Prodigy otvaraju festivalsku sezonu u Hrvatskoj nastupom na umaškom Sea Star Festivalu. Na rasporedu su u petak, 26. svibnja, uz Dubioza Kolektiv, Urban & 4 i Fakofbolan.