Sve popularniji Judette uskoro pred zagrebačkom publikom na koncertu u Saxu
21. travnja 2017.
Music Box (10275 Članci)
Podijeli

Sve popularniji Judette uskoro pred zagrebačkom publikom na koncertu u Saxu

Alternativni pop rock bend Judette koji je oduševio publiku i kritiku albumom prvijencem “27” nedugo je s navedenog albuma objavio novi singl „U mrak“, u kojem su ugostili Johna iz benda M.O.R.T.

Bend će uskoro nastupiti pred zagrebačkom publikom i održat će koncert u zagrebačkom klubu Sax! u četvrtak, 27. travnja.

Judette su Lea, Karlo, Goran, Vilim i Danijel.  Alternativni pop rock zvuk je samo jedan od načina na koji se može opisati glazba koju njih pet, inače najboljih prijatelja, stvara. Izuzetno moćan i prepoznatljiv Lein vokal, čvrsta ritam sekcija i energični riffovi savršeno naglašavaju iskrene i jednostavne tekstovi. Od 2011. kada se bend formirao, odsvirali su preko 50 koncerata diljem cijele Hrvatske među kojima je i nastup na festivalu RockOff 2015. gdje bend osvaja nagradu od Hrvatskog društva skladatelja za najbolju autorsku pjesmu („Rio“).

“Pripremamo jednu intimnu i prijateljsku atmosferu za koncert u zagrebačkom klubu SAX!. Prošlo je malo manje od pola godine od izlaska našeg prvog albuma “27” i u međuvremenu smo snimili par spotova ali nam album još nije dosadio! Na repertoaru će se naći gotovo sve što smo dosad napravili otkad bend Judette postoji, a možda i koja nova stvar. Pridružit će nam se nekolicina prijatelja na pozornici, imat ćemo i vokalnu podršku ali ne želimo otkrivati puno. Očekujte puno energije i super atmosferu stoga dođite i iznenadite se”, izjavili su članovi banda uoči koncerta u Saxu.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti po cijeni od 20 kuna na blagajni kluba na dan koncerta.

Oznake judette, koncert, sax