Energični i punokrvni Goblini 5. svibnja dolaze u KSET
26. travnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Energični i punokrvni Goblini 5. svibnja dolaze u KSET

Jedan od najutjecajnijih ex-yu punk bendova s 20 i više godina karijere iza sebe vraćaju se u zagrebački KSET 5. svibnja.

Svi znamo za hitove „Cipjonka“, „Ima nas“, „eLeSDi se vraća kući“, „Anja volim te“, „U magnovenju“ i „Voz“, a upravo presjek karijere će biti glavno obilježje koncerta, naravno uz energični i punokrvan nastup na kakav smo i navikli kod Goblina.

Nakon niza godina djelovanja, 2001. godine uzimaju devetogodišnju stanku da bi se ponovno okupili i objavili kompilaciju “Crno na belo”, te snimili dokumentarac o sebi. Uslijedila je povratnička karijera po zemljama bivše Jugoslavije, a na zadovoljstvo obožavatelja 2013. godine stigao je i album “Roba s greškom”.

No, Goblini definitivno nisu roba s greškom nego jedan od najkvalitetnijih bendova ovakve vrste u regiji, što su dokazali velikim koncertom u Hali sportova 2014. godine gdje se okupilo više od 4 tisuće posjetitelja uz brojne goste poput Zorana Kostića “Caneta” i Nemanje Kojića “Kojota”.

Ništa manje energičnije ne očekuje se niti u KSET-u 5. svibnja, večeri koju će otvoriti baby punkeri iz Čakovca Partleki. Sastavljeni od članova Bakterije i Motornog ulja (da, to su nazivi bendova!) dječjim pjesmama ubrizgavaju pravu punk-rock energiju.

Vjerujemo kako smo vam dovoljno zagolicali maštu da dođete u KSET. Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti u pretprodaji na blagajni KSET-a i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), dok će cijena na dan koncerta na samom ulazu u KSET biti 75 kuna.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Oznake goblini, koncert, kset