Klasičari i Močvara vas pozivaju na benefit “Rock Out” koncert uz Cojones!
19. ožujka 2018.
Music Box (7448 Članci)
Podijeli

Klasičari i Močvara vas pozivaju na benefit “Rock Out” koncert uz Cojones!

Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji nisu u mogućnosti zajedno s ostalim maturantima uživati u suncu na obali Krete.

“Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi. Žrtvuj se i zajedno s nama započni kraj mukotrpne školske godine”, poručuju učenici Klasične gimnazije okupljeni u humanitarni koncert “Rock Out” koji se od tradicionalnog “Rock In” koncerta razlikuje jedino po lokaciji. I ove godine okupili su mlade (i malo starije) bendove, koji će se pobrinuti da večer prođe u klasičarskom stilu.

Rock out će biti održan u utorak, 27. ožujka s početkom u 21 sat. Upad je 20 kuna. Nastupaju srednjoškolski bendovi Aldelfi i Hipno, zatim Perglica i Komandos, a potom i glavne zvijezde, Cojones.

Koncert je realiziran u sklopu projekta Močvarni laboratorij i programa “Klasična u Močvari #3” u suradnji Udruženja za razvoj kulture “URK” i kluba Močvara s Klasičnom gimnazijom u Zagrebu, Školom primijenjene umjetnosti i dizajna – ŠPUD Zagreb i UBU – Udruga bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna.

Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su isključivo za učenički fond za potrebe organizacije maturalca u Klasičnoj gimnaziji.

Satnica:
20:00 vrata
21:00-21:30 Adelfi
21:40-22:10 Hipno
22:20-23:05 Peglica i Komandos
23:15-24:00 Cojones