Rise Up festival ovog ljeta u Poreč dovodi Johna Newmana, Rudimental, Faithless, Stereo MC’s i druge
26. travnja 2017.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Rise Up festival ovog ljeta u Poreč dovodi Johna Newmana, Rudimental, Faithless, Stereo MC’s i druge

Na Poreč Rise Up festivalu, velikom ljetnom spektaklu koji će se održati 9. i 10. lipnja 2017., na platou Peškera u Poreču, nastupiti će neka od najpoznatijih glazbenih imena današnjice – John Newman, Icona Pop, Redfoo (ex Limfao), Rudimental, Roger Sanchez, Faithless (DJ set by Sister Bliss), Stereo MC’s.

Ulaznice za glazbeni spektakl nalaze se u prodaji preko sustava Eventim te u  poslovnicama agencija Kompas i Atlas u Hrvatskoj i Sloveniji i do kraja tjedna se mogu kupiti po dvostruko nižoj early bird cijeni. Više informacija o paketima ulaznica možete pronaći na službenoj stranici festivala www.riseupporec.com.

Osim glazbenog doživljaja, organizatori su pripremili i bogat gastronomski program s regionalnim masterchefovima i u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Istre. Također, posjetitelji festivala moći će porečku panoramu promatrati s nebeskih visina – iz balona na topli zrak u suradnji s Pegaz klubom iz Maribora ili pak s mora, jer će jedan od partyja biti osiguran na Atlasovom party brodu.

Svaku večer u ponoć u zrak će se pustiti na tisuće svjetlećih lampiona, čija prodaja ide u humanitarne svrhe, a prikupljena sredstva bit će uplaćena potrebitim s područja lokalne zajednice.