Kontroverzni Die Antwoord odlaze u povijest!
27. travnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Kontroverzni Die Antwoord odlaze u povijest!

Nakon dosta medijskih napisa o mogućem razilasku kontroverznog južnoafričkog rave/rap dvojca iz Die Antwoord, konačno je stigla vijest kako objavljuju svoj peti i zadnji studijski album.

Uskoro će objaviti novi album koji će značiti i službeni razilazak ovog vrlo zanimljivog projekta. Početak kraja će biti peti studijski album “The Book of Zef”, ali prije svega novi singl “Love Drug” koji izlazi 5. svibnja.

Ovo zaista nije šala, jer je Ninja rekao Exclaimu kako će “Die Antwood umrijet na dan izlaska albuma”. Skoro desetljeće, Yolandi Visser, Ninja i njihov DJ “God” veselili su fanove s darkerskim, uvrnutim tekstovima, zaraznim beatovima, vulgarnošću, ali i šarmom. Kada bolje razmislimo, “The Book of Zef” i je logičan naslov zadnjeg albuma, s obzirom da su Die Antwoord i glazbeno i vizualno pripojeni zef kulturi, spajajući moderno, trash i cool.

Podsjetimo, Die Antwoord su prošle godine posjetili i Hrvatsku rasturivši na koncertu 13. lipnja na Zagrebačkom velesajmu. Koncert će mnogima ostati u odličnom sjećanju.