Post Malone i The Weeknd predstavili zajednički singl “One Right Now”
10. studenoga 2021.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Post Malone i The Weeknd predstavili zajednički singl “One Right Now”

Ovog vikenda glazbenim svijetom odjeknula je vijest o pjesmi „One Right Now“ –  zajedničkom singlu The Weeknda i Post Malonea!

Njih dvojica trenutačno se ističu među najvećim zvijezdama modernog popa stoga ne čudi što njihov energični duet neki već sad proglašavaju najboljom glazbenom suradnjom 2021. godine. U izboru niza sjajnih ovogodišnjih singlova teško je prognozirati hoće li se ta predviđanja i ostvariti, no ono što je sigurno je da će se „One Right Now“ pojaviti na dugo očekivanom četvrtom studijskom izdanju Post Malonea.

One Right Now“ producirali su dugogodišnji Post Maloneov suradnik Louis Bell koji je uvelike doprinio glazbenikovom albumu „Hollywood’s Bleeding“ iz 2019., zatim Brian Lee i Andrew Bolooki.

Elektropop produkcija singlu donosi jasne paralele s The Weekndovim hitom „Blinding Lights“, dok tekst pjesme otkriva da oba glazbenika izlaze iz faze žaljenja za prošlim vezama te da su spremni prepustiti se novim romantičnim iskustvima.

Nakon ljetnog hit singla „Motley Crew“, „One Right Now” drugo je službeno izdanje Post Malonea objavljeno ove godine, a svakako vrijedi podsjetiti i na njegovu suradnju s Pokémonima te sjajnu izvedbu pjesme „Only Wanna Be With“ kojom je upriličio proslavu 25. godišnjice franšize. Post Malone je ove godine također uskočio i u singl DJ Khaleda “I DID IT” s Megan Thee Stallion i Lil Baby.

S druge strane, 2021. godina bila je prilično aktivna i za The Weeknda. U godinu je, uz doprinos Ariane Grande, zakoračio s remiksom hit pjesme „Save Your Tears“ ubrzo nakon čega se, sudjelujući na singlu „You Right“, našao na popisu gostujućih glazbenika albuma „Planet Her“ Doje Cat, a doprinio je i Bellyjevom singlu „Better Believe“ na kojem je sudjelovao i Young Thug. Nedavno je predstavio „Take My Breath“ kao prvi uvid u njegovu nadolazeću albumsku eru, a pridružio se i nedavnom okupljenima Swedish House Mafia, u singlu „Moth to a Flame