Metallica priskočila u pomoć i pokazala svoju ljudsku stranu
29. travnja 2017.
Nikola Knežević (2643 Članci)
Podijeli

Metallica priskočila u pomoć i pokazala svoju ljudsku stranu

Iako se uz grupu Metallica ponekada vežu neke loše stvari, poput borbe  između Larsa Urlicha i Napstera, kada su potonji objavili bez njihovog znanja jednu neobjavljenu pjesmu, članovi ovog metal benda nekada pokažu i svoje veliko srce.

Što se točno dogodilo? Nakon što je Metallica tribute bend iz Washingtona pod nazivom “Blistered Earth” odradio koncert u Portlandu 23. travnja, njihov kombi je opljačkan i otišla je sva oprema, gitare, pojačala, bubnjevi, pedale i sve ostalo. Bend je potom putem svoje Facebook stranice objavio ovu nesretnu vijesti, zbog čega su dobili puno poruka i komentara podrške, a čak su i lokalni mediji objavili vijest. Štoviše, vijest se toliko proširila da je došla i do članova Metallice. I upravo zahvajujući njima, Blistered Eart mogu nastaviti sa svojim koncertima.

“Tek kada se nekome loše stvari dogode onda se dobrota kod nekih ljudi posebno istakne”, napisali su Blistered Earth na Facebooku i dodali kako se “zahvaljujući Metallici koja je dala bendu svoju opremu” turneja nastavlja. Iako Metallica još nije ništa prokomentirala oko ove lijepe geste, izgleda da je ova pljačka pogodila članove benda jer im se i samima dogodila takva nesreća na početku karijere.

Pročitajte u Facebook postu benda i što je sve Metallica dostavila ovom tribute bendu: