Uskoro otvorenje nove sezone na tvrđavi Punta Christo u Puli. Pogledajte što vas sve čeka!
2. svibnja 2017.
Music Box (10094 Članci)
Podijeli

Uskoro otvorenje nove sezone na tvrđavi Punta Christo u Puli. Pogledajte što vas sve čeka!

U subotu, 20. svibnja tvrđava Punta Christo opet otvara svoja vrata!

Pred nama je još jedna sezona puna zabave i dobrih vibracija na ovoj jedinstvenoj lokaciji. Ovog nas ljeta očekuju: još jedna serija jednomjesečnih, ljetnih događanja Slurp! festivala, jubilarno 15. Izdanje Seasplash festivala, 6. Dimensions festival, i pred kraje sezone jubilarni 10. Outlook festival. Pored toga tu su još brojne klupske večeri, partiji, koncerti, izložbe, projekcije filmova na krovu utvrde… Tvrđava Punta Christo i ovo ljeto će biti središte zabave i više nego ugodnog druženja.

Sezona počinje tradicionalnim 3ple Dubble Trubble partijem na dva floora. Otvorenje će biti uveličano postavljanjem i otkrivanjem murala posvećenog Zion Trainu, autora Marka Vojnića.

Subota / 20.5.2017
Fort Punta Christo – Štinjan/Pula
22-06h, 40 kn do / 50 kn nakon ponoći

SEASPLASH Floor – Powered with Seasplash Sound System:

ZION TRAIN
UK dub pioniri & prvaci vraćaju se na tvrđavu Punta Christo, ovog puta premijerno povodom otvorenja sezone, kada će ujedno prisustvovati otkrivanju murala, čije su nastajanje u izvedbi Marka Vojnića inspirirali svojim radom, kao i prvim nastupom na ovoj lokaciji, za vrijeme održavanja prvog Seasplash festivala 2003. godine. Aktualno izdanje je dvostruki album ‘Versions’, koji sadrži remixeve pjesama s 2 prethodna albuma ‘State Of Mind’ i ‘Land Of The Blind’. Za 2018. najavili su veliku turneju povodom 30 godina postojanja, kroz dosadašnjih preko 2500 nastupa, posjetili su najveće svjetske klupske i festivalske pozornice. I dalje vode izdavačke etikete Universal Egg i Deep Root, i svoj Abassi Hi Power sound system, kao i što smo sigurni da će vas Perch u live dub mixu, i Dub Dadda za mikrofonom, još jednom rasplesati.

SLURP FLOOR:

TEA VUČKOVIĆ
Pozitivna energija, veliki izbor finih traka i jedinstven osjećaj za kontrolu publike…to su glavna obilježja mlade Tee, čija se ljubav prema elektronskoj glazbi razvija od njene rane mladosti. Tea je 2011. godine zaronila u elektronsku plesnu scenu sa snažnom odanošću prema svom radu. Nakon osvajanja slovenskih plesnih podija, brzo je krenula naprijed i nastupala na partijima i festivalima diljem Europe. Puštala je uz DJ-e poput Sven Vath, DJ Rush, Umek itd. Također je vrlo aktivna na području organizacije i igra važnu ulogu u promociji nekih od najvažnijih događaja na slovenskoj elektronskoj glazbenoj sceni…kao što je ECO festival. Tea vjeruje u suradnju i sinergiju, što rezultira izdanjima i brojnim nadolazećim projektima.

Sve detalje potražite na službenom Facebook eventu.