Dino Bahtijarević (producent): “Planiramo s The Beatles Revival Orchestrom obići i druge gradove”
5. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2824 Članci)
Podijeli

Dino Bahtijarević (producent): “Planiramo s The Beatles Revival Orchestrom obići i druge gradove”

Bliži se koncert The Beatles Revival Orchestra koji je na rasporedu 28. svibnja u Lisinskom. Koncert je to koji obilježava 50 godina albuma “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, jednog od najvećih albuma u rock povijesti.

Koncert organiziraju Maraton, Baba Production i Hamar Media. Razgovarali smo s producentom cijelog projekta Dinom Bahtijarevićem.

Baba Production ima tradiciju dulju od dvadeset godina, baš kao i The Beatles Revival Orchestar. Je li ovo vaša prva suradnja?
Prva suradnja ovakvog tipa da, međutim bilo je puno suradnji sve ove godine, sa članovima banda , na drugim projektima.

Kao producent projekta, Baba Production brine o svemu kako bi koncert protekao u najboljem redu. U isto vrijeme, producent mora zadovoljiti potrebe i klijenata i publike. Je li to teško uskladiti?
Ništa nije teško uskladiti, sve su to prazne priče. Sve je u organizaciji i ljubavi prema poslu. Naravno, i u ekipi kojom si okružen. Ja sam imao sreće pa sam se okružio najboljim ljudima koji postoje u ovom poslu.

Mislite li pratiti orkestar na turneji po cijeloj Hrvatskoj?

Riječ je o iznimno velikom i zahtjevnom projektu, sa puno ljudi na bini i oko nje, tako da definitivno idemo na sve koncerte. Planiramo posjetiti još gradova, želimo da ovu priču vidi što više ljudi.

Možete li nam navesti vama najdražu pjesmu Beatlesa?

Ovo je možda i najteže pitanje ikada. Definitivno najdraža ne postoji, ali postoji nekoliko koje su snažno utjecale na mene kroz život, poput “From me to you”, “Can’ t buy me love”, “Ticket to ride”, “We can work it out”, “Penny lane”, “Do you want to know a secret”…

Intervju radio Hamar Media.