Bajaga i Instruktori najavili koncert za rock grupu, orkestar i zbor u Lisinskom
30. srpnja 2022.
Music Box (10744 Članci)
Podijeli

Bajaga i Instruktori najavili koncert za rock grupu, orkestar i zbor u Lisinskom

Jedan od najekskluzivnijih programa u bogatoj karijeri legendarnog Bajage i njegovih Instruktora je Koncert za rock-grupu, orkestar i zbor koji će u Hrvatskoj premijerno biti izveden u Dvorani Lisinski 15. listopada 2022. godine

Ovaj koncept koncertnih nastupa nastao je 2019. godine i započeo nizom koncerata u Beogradu, da bi planiranu turneju po svim velikim gradovima u okruženju zaustavila pandemija koronavirusa. Otad je koncert izveden samo na stadionu u Skoplju, dok se ove godine turneja nastavlja koncertima u Zagrebu, Splitu, Ljubljani i Banjoj Luci.

Na svakom će koncertu sudjelovati najpoznatiji lokalni glazbenici, simfoničari, članovi zbora, kao i dirigenti. Na zagrebačkom koncertu nastupit će Orkestar Josipa Cvitanovića pod ravnanjem poznatog dirigenta Josipa Cvitanovića te Akademski zbor Cappella Odak.

Bajaga ne krije uzbuđenje zbog nastupa u Lisinskom: „Silno se radujem prilici da se zagrebačkoj publici predstavimo u novom svjetlu i u ekskluzivnoj izvedbi naših najvećih hitova. Ovo je odlična prilika da publika u Lisinskom doživi naše pjesme u svoj njihovoj raskoši gdje svaki novi instrument i novi glas podižu pjesme na novu razinu. Siguran sam da ćemo svi uživati.“

Koncert za rock grupu, orkestar i zbor bit će održan u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog 15. listopada 2022. godine s početkom u 20 sati. Ulaznice su u prodaji u sustavu ulaznice.hr i na blagajnama Lisinskog, a cijene se kreću od 180 do 300 kuna.

Foto: Nebojša Babić