Jimmy Stanić i Sexy Boysi u subotu u Saxu!
8. svibnja 2017.
Music Box (10969 Članci)
Podijeli

Jimmy Stanić i Sexy Boysi u subotu u Saxu!

Legendarni Jimmy Stanić sa svojim Sexy Boysima dolazi ovu subotu u Sax u sklopu warm up koncerta za jubilarno 15. izdanje Tabor Film Festivala.

Tom prilikom promovirat će se novi stage „Grešna Gorica Food&Jazz“ uz prigodne delicije za sve posjetitelje. Vrata kluba otvaraju se u 20h, početak koncerta je u 21h. Cijena karte u pretprodaji je 55 kuna i može se kupiti isključivo u Saxu, na dan će koštati 70 kuna ako ih ostane. POSEBNA PONUDA: Svi koji na ulazu kupe festivalsku ulaznicu za Tabor Film Festival po early bird cijeni od 165 kuna imat će besplatan upad na ovaj koncert.

PRETPRODAJNO VRIJEME:
*Utorak (9.5.) od 12-14 sati i od 19-00 sati*
*Četvrtak (11.5.) od 18-20 sati*
*Petak (12.5.) od 20 sati*

Neuništivi šmeker starog kova Stjepan Jimmy Stanić i u 89. godini ne prestaje oduševljavati svojim koncertnim nastupima i nepresušnim šarmom, a preko šest desetljeća glazbene okrunjeno je nagradom Porin za životno djelo. Šlageri „Prolazi sve“, „Kobila Suzy“, „Dimnjačar“, „Prsluk pucam“, „Pokloni svoj mi foto“ bezvremenski su hitovi i dio opće kulture. Kuriozitet je i da je prvi spot snimio tek 2014. i to sasvim slučajno na foto snimanju za cover cd-a. Glazbenu pratnju mu u obliku Sexy Boysa čine provjereni glazbenici Mario Igrec na gitari, Mladen Baraković na basu i Đula Njikoš na klaviru.

Grešna Gorica Food&Jazz ove će godine imati premijerno izdanje i to će biti dislocirani stage Tabor Film Festivala jer će se program odvijati na lokaciji restorana i OPG-a Grešna gorica, udaljenom nekoliko minuta hoda od dvorca Veliki Tabor. Za sada objavljena imena su „Matija svira Arsena“ u izvedbi Matije Dedića i Oridano Gypsy Jazz Band, a organizatori uskoro najavljuju nova imena.

Foto: Samir Cerić Kovačević