Klapa Šufit prestavila pjesmu s kojom će se predstaviti na Večerima dalmatinske pisme
12. svibnja 2017.
Music Box (7405 Članci)
Podijeli

Klapa Šufit prestavila pjesmu s kojom će se predstaviti na Večerima dalmatinske pisme

Klapa Šufit publici je predstavila novi singl s kojim će nastupiti na Večerima dalmatinske pisme u Kaštelima ovog ljeta.

Pjesma je lagana, u romantičnom stilu koji je već sada prepoznatljiv za ovu klapu, a nosi naziv ‘Kapi kiše‘. Glazbu potpisuje mladi Andrija Akrap, tekst Domagoj Šetka, a aranžman Ante Gašpardi.

Uvik san bija tukac za pisat nešto, pogotovo o sebi. Uglavnom glazbeni put je počeo pivanjem u klapi i to me okrenilo na glazbu, glazbenu akademiju i tada san se odlučija okušati u pisanju glazbe. Autoru teksta je ovo isto prva pisma koja ide vanka tako da je ovo susret početnika! –  iskreno je rekao autor pjesme, Andrija Akrap.

Za klapu ovaj festival ima velik značaj jer su zadnja dva puta tamo pokupili velike simaptije publike te su nastupili s pjesmama koje je publika u kratkom vremenu jako zavoljela. Prije dvije godine u Kaštel Kambelovcu su izveli ‘Proplakat će srce s kojom su pobijedili, a prošle godineNe more srce kontra sebe u čijem je spotu glavnu ulogu dobio popularni Žigo iz emisije ‘Ljubav je na selu‘.

Klapa Šufit je zasigurno jedna od najboljih izvođača klapskog popa, a velik repertoar mogu se pohvaliti i odličnim solistima u svojim redovima.

NASTUPI U SVIBNJU

14.05. Ljubljana

20.05. Cerknica

27.05. Zadar

Izvor: Scardona