Ariana Grande odgodila dio turneje zbog terorističkog napada u Engleskoj
25. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2369 Članci)
Podijeli

Ariana Grande odgodila dio turneje zbog terorističkog napada u Engleskoj

Ariana Grande je odgodila dio turneje sve do 5. lipnja zbog terorističkog napada na njezinom koncertu u Manchesteru u Engleskoj.

Njezina izdavačka kuća Republic Records koja je dio Universal Music Groupa, službeno je objavila razloge odgode turneje.

“Uslijed tragičnih događanja u Manchesteru, “Dangerous Woman” turneja Ariane Grande je odgođena do daljnjega kako bi odali počast svima onima koji su izgubili svoje živote. Koncerti u London O2 areni su otkazani, kao i svi ostali koncertu do 5. lipnja i nastupa u Švicarskoj. Pozivamo sve da nastavimo davati potporu Manchesteru i svim obiteljima koje su izravno pogođene ovim kukavičkim nasilnim ispadom. Naš način života još je jednom ugrožen ali svi ćemo zajedno ovo nadvladati. Hvala vam”, stoji u službenoj objavi Republic Recordsa.

 

Ariana je odrađivala šesti europski datum tijekom svoje turneje kada je bombaš samoubojica napao publiku koja je napuštala dvoranu u Manchester Arenu, gdje je poginulo 22 osoba i ozlijeđeno minimalno 59 osoba.

Svi oni koji su kupili ulaznice za odgođene i otkazane koncerte moći će dobiti povrat novca na mjestima gdje su kupili iste. Sljedeći koncert koji će biti održan jes i AccorHotels Areni u Parizu 7. lipnja, a nakon toga nastupa u Lyonu u Halle Tony Garnier. Potom slijedi još nekoliko koncerata po Europi do Turina u Italiji 17. lipnja, nakon kojeg odlazi na turneju po Latinskoj Americi, Aziji, Australiji i Novom Zelandu.