Najavljen 12. Forestland festival koji predvodi DJ zvijezda Fedde le Grand
30. prosinca 2023.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

Najavljen 12. Forestland festival koji predvodi DJ zvijezda Fedde le Grand

„Brže, bolje, veće“, tako nam olimpijsko ljeto 2024. najavljuju iz Forestland Festivala. Po 11. puta nas u međimurskom Brezju očekuje više od 48 sati glazbe, tri pozornice i mnogo iznenađenja, sve od 19. do 21. srpnja! 

Najveći kontinentalni festival elektroničke glazbe ovog će ljeta ugostiti najbolje iz svijeta glazbe, od regionalnih, lokalnih i svjetskih zvijezda, do live act izvođača. Najveće ime koje će Forestland ugostiti definitivno će biti nizozemski house DJ Fedde le Grand koji po prvi put stiže na ove prostore. Nakon brojnih vrhunskih live act performansi i nastupa DJ-a, Forestland će se u 2024. pokloniti kralju house glazbe, „Feddeu“.

„Fedde Le Grand dolazi u Međimurje! On je nedvojbeno najveći DJ kojeg smo ikad bukirali i sretni smo što će upravo on biti headliner 12. izdanja festivala Forestland ovog ljeta“, rekao je booking i DJ menadžer Saša Mikac. „Remiksirao je i surađivao s brojnim artistima, od Coldplaya, Maddone, Robbieja Williamsa do Fatboy Slima, Shakire, Rihanne, Mariahe Carey, Faithlessa i mnogih drugih, a brojne hitove slušali smo i mi sami godinama po klubovima, festivalima, neki od nas i svirali na nastupima. Ljeto u Međimurju sigurno će biti čarobno, ne samo zbog Feddea, već i brojnih drugih artista koji dolaze.“

Već godinama Forestland je jedan od najdugovječnijih, ali i izvorno hrvatskih festivala, ne samo na kontinentu Hrvatske, već i u regiji. „Forestland se gradi 365 dana u godini, ovo izdanje je u maloj prednosti jer je u pitanju prijestupna godina“, rekao je Krešo Biškup iz organizacije. „Uvijek razmišljamo što, kako i koliko brže, bolje i jače. U suradnji s partnerima u 2024. u Međimurje dolazi Fedde Le Grand, stižu i jaka regionalna imena, brojni live act artisti, glazbenici iz trap, hip hop i R’n’B glazbe, a nadamo se i još kojem velikom imenu svjetske elektroničke glazbene scene.“ Forestland će se u 2024. održati od 19. do 21. srpnja: „U dobro poznatom formatu, od petka u podne do nedjelje u podne, Forestland će rasplesati i deset tisuća posjetitelja. Iako nas je u 2023. ometala kiša, Forestland nije stao, već je plesao u zahtjevnim, neki bi rekli i nemogućim uvjetima. Novo izdanje unosi i nove formate, nove nastupe, ali i povratak korijenima kroz okupljanje regionalne scene kako bi ojačali i podržali lokalne izvođače, povratak Female DJ Night Stagea, trap pozornice, ali i dolazak najvećih svjetskih electro zvijezda“, dodaje Biškup.

Ulaznice po cijeni već od 40 eura za oba festivalska dana mogu se pronaći u sustavu Entrio na www.entrio.hr, na brojnim prodajnim mjestima i kod lokalnih promotora, a nakon early bird promotivnog razdoblja cijena se podiže na 50 eura od 15. siječnja 2024. godine.

Foto: Promo