Švedski duo Axwell /\ Ingrosso predstavili prvi EP “More Than You Know”
25. svibnja 2017.
Music Box (6896 Članci)
Podijeli

Švedski duo Axwell /\ Ingrosso predstavili prvi EP “More Than You Know”

Švedski DJ duo Axwell /\ Ingrosso predstavlja svoje prvo EP izdanje „More Than You Know“, koje sadrži i njihov aktualni singl „Renegade“!

Novi EP uz spomenuti singl „Renegade“ donosi i tri sasvim nove pjesme koje između ostalog prikazuju neustrašivi talent dvojca za stvaranje glazbe u širokom rasponu stilova.

Da bi njihov prvi EP „More Than You Know“ bio još prepoznatljiviji, Axwell /\ Ingrosso su potpisali suradnju s kreativnim direktorom Francescom Ragazzijem koji je zaslužan za sve ilustracije i kreativni sadržaj. Nakon što je Francesco Ragazzi prethodno radio s izvođačima kao što su Pharell Williams i A$AP Rocky, ali i s talijanskim modnim brendom Moncler, njegovo najnovije postignuće je stvaranje urbanog modnog brenda Palm Angels koji stvara fuziju između visoke mode Milana i urbane ulične mode Kalifornije. Za suradnju sa švedskim duom, Francesco Ragazzi je izjavio; „Kao medij, glazba je jedan od najvažnijih elemenata u mom poslu, a imati mogućnost raditi s glazbom na projektu samo je san.“

Axwell /\ Ingrosso će imati i vrlo zaposleno ljeto jer planiraju odraditi veliku svjetsku turneju, a prva postaja je UEFA Europa League finale, koje će se održati na Friends Areni u Stockholmu, u njihovoj rodnoj Švedskoj, pred više od 50 tisuća ljudi.

EP „More Than You Know“ hrvatskoj publici dostupan je u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

„More Than You Know“ popis pjesama – standardno izdanje
More Than You Know
Renegade
How Do You Feel Right Now
Dawn

Foto: Universal Music press