Zatvaranje sezone u KSET-u uz ska punk koncert!
31. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Zatvaranje sezone u KSET-u uz ska punk koncert!

U petak, 16.6., ugostit će beogradske ska punk veterane, Samostalne Referente, a podršku im pruža odličan riječki bend Officer Down koji se nakon 5 godina vraća u KSET.

Samostalni Referenti poznati su po puno sing-a-long refrena i ska ritmu koji tjera ljude na ples, pjevanje i skankanje. Autentična mješavina ska punka uz poneki rocksteady izlet upogonjen odličnom brass sekcijom adut su benda koji je obilježio ska scenu u Srbiji, ali i cijeloj regiji, kroz pjesme koje iskreno pričaju o ulici, zabavi i životu.
Po treći put stižu u Zagreb, jedan su od najznačajnijih ska punk bendova u regiji što to su dokazali i kao poseban gost na koncertu Manu Chaoa u Beogradu.

Osmeročlani kolektiv Officer Down nastao je 2006. godine, čiju je glazbu najlakše opisati kao dinamičnu mješavinu ska/punk/reggae ritmova, ali bend se ne libi zalaziti i u različite druge pravce eksperimentirajući i tražeći svoj originalni zvuk. Višečlana brass sekcija donosi u bend zvukovnu sliku koja teži stvaranju odlične atmosfere i pozitivnih vibracija.

Karte su u pretprodaji u KSET-u i Dirty Old Empireu po cijeni od 40 kuna. Na dan koncerta cijena karte iznosit će 50 kuna.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).